En krop alle pensionister drømmer om: 72-årige kendisfrisør Gun-Britt med bikiniafsløring

Kendte

18/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det. Kendis-frisøren Gun-Britt Zeller er blevet 72 år. På frisørsalonens Instagramprofil viser hun sin bikinikrop frem. Det får mange til at måbe.

Selvom håret er stålgråt, så holdes kroppen i form. Det er nok de færreste, der vil gætte på, at kvinden i den nedenstående video er blevet 72 år.

Det er ikke desto mindre tilfældet med kendisfrisøren Gun-Britt, der i videoen fortæller lidt om sin hemmelighed med at holde sig så godt.

Du kan se videoen nedenunder:

På Instagram-kontoen flyder det over med kommentarer om, hvor flot Gun-Britt holder sig. Det er også noget, som Gun-Britt tidligere har snakket om. Flere pointerer på frisørens krop og det er de helt store superlativer, der er fremme.

Allerede før sin 70-års fødselsdag lavede ALT for damerne et interview med den modne dame. Her fortalte Gun-Britt, at hun havde det godt med at blive ældre:

"Jeg er nok egentlig en af de typer, som godt kan lide at blive ældre. Jeg er nærmest stolt over det. Jeg har aldrig haft de der kriser, som nogle godt kan have, når de fylder rundt. Og jeg tror, at det hænger sammen med, at jeg af en eller anden grund altid har set frem til at blive ældre. Derfor tænker jeg også allerede, at det bliver spændende, om jeg når at blive 80 år, og hvad det i så fald bringer," fortalte hun dengang.

Der er intet, der tyder på, at det skulle have ændret sig. I hvert fald fortæller Gun-Britt i Instagramvideoen meget ærligt om de metoder, hun bruger, for at holde sin krop og hud ung.

Hvad mener du om frisørens video?