Efter dødsfaldet af Sandra Bullocks partner: Dette sker med hans aske

Kendte

01/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

For mindre end en måned siden mistede Sandra Bullock (59) kærligheden i sit liv.

Døden er en naturlig del af det at være menneske, og selvom Hollywood-stjerner nogle gang bliver ophøjet til at være mere end det, går de heller ikke turen forbi.

Det måtte skuespillerinden Sandra Bullock sande, da hun for nyligt mistede sin mangeårige partner Bryan Randall, dah na tabte kampen mod den alvorlige nervesygdom ALS i en alder af 57 år.

Ifølge Daily Mail ser det imidlertid ud til, at den Oscar-vindende skuespillerinde har valgt et usædvanligt sidste hvilested for sin afdøde kærlighed.

En sidste tur på havet

Ifølge rapporten planlægger den 59-årige angiveligt at sprede sin mangeårige livsledsagers aske ud i havet på Bahamas, hvor parret i 2017, tre år før Randalls diagnose, aflagde et romantisk løfte på stranden.

Selvom Hollywood-stjernen og fotografen ikke var gift, havde de alligevel udvekslet løfter i en privat ceremoni i paradisets Caribien for at besegle deres kærlighed.

Nu vil Bullock tilsyneladende vende tilbage til Harbour Island med Bryans aske og dermed ære ham for sidste gang, afslørede en insider til avisen.

Stedet er simpelthen "magisk" og "noget specielt" for dem begge. Parret havde tilbragt "nogle af deres lykkeligste tider sammen med børnene og vennerne" der og havde været der "i uger."

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er en alvorlig degenerativ sygdom i det motoriske nervesystem, som ikke kan helbredes.

Kilde: Tag24