Derfor var mange royale fans ikke imponerede over kronprinsessen Marys kjole

Kendte

14/01/2024

Foto: Screenshot, Instagram, @coutureandroyals
Foto: Screenshot, Instagram, @coutureandroyals

Skrevet af Mia R.

Selvom kjolen blev beundret af mange, var der særligt én ting, som Kronprinsesse Marys kjole fik kritik for.

Kronprinsesse Mary af Danmark stjal opmærksomheden ved hendes seneste optræden onsdag, men hendes look udløste en blandet reaktion blandt de royale fans.

Royal elegance med et pift af kontrovers

Kronprinsesse Mary deltog i en nytårsmodtagelse på Christiansborg Slot sammen med sin mand, kronprins Frederik, og dronning Margrethe, blot 11 dage før dronningen officielt abdicerer. Den kommende dronning af Danmark var indbegrebet af elegance i en marineblå satinkjole designet af Julie Fagerholt.

Hun matchede sit outfit med et par marineblå Romy 100 ruskindspumper fra Jimmy Choo og en marineblå Quidam kalveskindsklutch. Kronprinsessens tilbehør inkluderede et par diamant øreringe i blomsterform fra Bruun Rasmussen samt Danmarks højeste ridderorden, Elefantordenen.

Fansenes blandede reaktioner

Selvom mange royal fans elskede kronprinsessens udseende, var der en ting, de ikke var imponerede over – kjolens mange rynker.

En bruger skrev på Instagram: "Mary ser fantastisk ud, og farven er smuk på hende, men rynkerne ødelægger det virkelig for mig."

En anden sagde: "En sjælden fejltagelse fra Marys side. Snittet og farven på kjolen er gode, og stylingen er i top, men stoffet ødelægger alt. Alt, hvad jeg ser, er rynker OVERALT."

En tredje tilføjede: "Det er selvfølgelig passende til lejligheden. Men jeg bryder mig ikke om stilen eller stoffet. Det er alt for rynket", mens en fjerde sagde: "Hun har meget bedre looks. Det er passende, men meget kedeligt. Derudover gør stoffet ikke noget for hende."

En femte mente: "Det er et meget uforgivende stof. Jeg har ærligt talt ikke noget imod rynker – det er absurd at forlange perfektion fra nogen. Men dette stof ser rynket ud. Farven er god, dog."

En ny æra i vente

Kronprinsesse Mary vil blive dronning Mary af Danmark, efter at dronning Margrethe abdicerer den 14. januar. Til sin nytårstale chokerede dronningen, der har regeret i 52 år, royal-entusiaster over hele verden, da hun annoncerede sin abdikation live i talen til nationen.

Den 83-årige monark vil abdicere tronen den 14. januar, og det er tydeligt, at hendes dårlige helbred er en del af årsagen til at give afkald på sine pligter.

Dronningen gennemgik en omfattende rygoperation i februar i år. I sin nytårstale sagde hun: "Operationen gav naturligvis anledning til at tænke over fremtiden – om tiden var kommet til at overlade ansvaret til næste generation."

Hun tilføjede: "Jeg har besluttet, at nu er det rette tidspunkt. Den 14. januar 2024 – 52 år efter jeg efterfulgte min elskede far – vil jeg træde tilbage som Danmarks dronning."

Kilde: The Express