Billie Eilish i dyb sorg: "Vil savne dig for evigt!"

Kendte

25/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Kendte bliver også ramt af hårde tab.

Selvom du er en verdenskendt sanger med et bugnende prisskab, er du blot et menneske - og mennesker oplever sorg igennem livet.

Det må den succesfulde sangerinde Billie Eilish, der står bag megahits som 'Bad Guy', 'No Time To Die' og 'You Should See Me In a Crown', sande.

I et opslag på det sociale medie Instragram har hun nemlig delt en række søde billeder af sin sort-hvide pelsven, Pepper, som i en alder af 15 år desværre er gået bort.

"Min livslange bedste ven," skriver sangerinden i opslaget, hvor billederne viser bider af Peppers liv i form af hygge med familie, gåture og putning med Billie.

Det må nu også være et tab, der er til at tage og føle på for den unge sangerinde. Hun er nemlig kun 21 år, og var dermed blot seks år gammel, da Pepper kom ind i hendes liv.

"Du klarede det i 15 år, du forbandende skønhed. Jeg elsker dig", skrev verdensstjernen med rørende ord til sit afdøde kæledyr.

"En dag vil jeg se dig igen, søde pige. Jeg vil savne dig for evigt", forsikrede den 21-årige og indrømmede over for sine fans, at dette var en "virkelig svær dag" for hende.

Overøst med støttende kommentarer

Hvis du nogensinde har prøvet at miste et kæledyr, ved du også, at tabet kan føles lige så voldsomt som at miste en nær menneskeven.

Eilish's følgere var da heller ikke sene til at sende kondolencer og støttende kommentarer i retning af den unge sangerinde - og når man er så kendt, som Eilish er, dukker der også nogle særdeles kendte navne op i kommentarfeltet.

"Det gør mig så ondt", erklærede kollegaen Demi Lovato (30) sin medfølelse, sammen med mange andre følgere, der sendte kærlighed, styrke og virtuelle kram til den grædende hundemor og gav deres idol trøst.

"Hun vil for evigt leve videre i dit hjerte", og hun kunne være lykkelig for, "at hun blev elsket af dig og din familie", fandt Billies fællesskab kærlige og trøstende ord for hendes tab.