Arnold Schwarzenegger kysser barnebarn under dåben i sjældent hjertevarmende foto

Kendte

03/12/22 | 08:37

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Louise S.

Den amerikanske politiker og tidligere bodybuilder og skuespiller lever i en glædesboble. Han er blevet bedstefar for anden gang, og denne begivenhed er selvfølgelig blevet fejret.

”Det er langt nemmere end at være forælder”

Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver byggede en smuk familie sammen, før de blev skilt. Deres skilsmisse har dog ikke forhindret dem i at holde en fælles front for deres børn og børnebørn.

Arnold blev bedstefar for første gang, da han var 73 år og er blevet bedstefar igen siden da. Familien har for nylig delt deres fejring af Thanksgiving Day på sociale medier.

På de billeder, som datteren Katherine delte, ses familien på mange forskellige steder i løbet af weekenden. Et af de mest hjertevarme øjeblikke, der blev fanget på kamera, var Arnold, der kyssede Katherines anden datter, efter hun blev døbt.

At blive bedstefar har været noget ekstraordinært for Arnold, og han gav udtryk for det et par gange, har Kathrine tidligere givet udtryk for. Han jokede med, at han elskede at være bedstefar, fordi det var meget nemmere end at være forælder.

 

Fans er vilde med Arnolds kærlighed

Mange fans tog til indlæggets kommentarsektion for at sige, hvor meget de beundrede familien. En fan kommenterede:

"Helt ærligt, yndefuldheden og kærligheden i disse billeder er så hjertevarmende."

En anden fan nævnte, hvor dejligt det var at se et barn blive døbt i tro. Mange andre fans og venner kommenterede også billederne, som Katherine delte.

Skilt men samlet som bedsteforældre

Selvom Maria og Arnold har været skilt i mange år nu, har de prioriteret deres børn og børnebørn og sikret, at deres børn føler sig elsket og støttet.

Da den lille pige endelig blev født, mødtes Arnold og Maria igen for at besøge deres barnebarn kort efter fødslen. De kom begge sammen for at dåne over den nye baby og lykønske deres datter og svigersøn.

Efter at de mødte babyen, har de valgt ofte at se barnebarnet sammen. Katherine nævnte, at det var en smuk ting at se sine forældre blive bedsteforældre, og de nød virkelig at være bedsteforældre til sin baby.