Andrea Elisabeth Rudolph ikke tilfreds - Raser på sociale medier

Kendte

28/01/2023

Foto: Screenshot, @ https://www.facebook.com/profile.php?id=100066792652138
Foto: Screenshot, @ https://www.facebook.com/profile.php?id=100066792652138

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Andrea Elisabeth Rudolph raser på sociale medier.

Andrea Rudolph raser ud på hendes instagram-profil og opfordre folk til at skrive under på hendes forslag. 

Hun skriver bla. “PFAS” har intet at gøre i din krop eller i vores miljø”. 

Det er en af de indledende tekster beauty-aktivisten Andrea Rudolph åbner sit instagram opslag op med -og der bliver ikke lagt fingre imellem de ærlige meninger. 

“Hvorfor finder vi os i, at produkter i det skjulte fylder os og verden med skadelige stoffer? Det gør mig rasende. Selvfølgelig skal vi kunne pleje vores hud, uden at smøre sundhedsskadelige stoffer – som for eksempel PFAS – i blodet. Det har vi vidst i årtier, derfor undrer det mig, at PFAS ikke er ulovliggjort for længst, og hvor udbredt stoffet er. I vores i mad, tøj, køkkenredskaber, cykler, skønhedsprodukter, ja i hele vores hverdag”. skriver Andrea Elisabeth Rudolph på instagram. 

Det sker efter en række uheldige situationer, der i den seneste tid har udspillet sig i Danmark. 

Er du en af hendes 163.000 følgere, så har du nærmest ikke kunnet undgå at høre om hendes utilfredshed med “PFAS” tilstedeværelse i en bred vifte produkter. 

Hendes opslag har pr. dags dato fået mere end 4.400 likes og delinger på nettet, det giver udtryk for at flere danskere er enige i, at der skal gøres noget ved PFAS tilstedeværelse i produkter, og gerne vil underskrive - Andrea Rudolph underskriftindsamlingen.

Andrea Rudolph lægger heller ikke fingre imellem at hele “Rudolph Care” støtter op om forbrugerrådets kamp om et forbud mod “PFAS.”

“Derfor støtter jeg og hele Rudolph Care helhjertet @forbrugerraadettaenk i kampen for et forbud mod PFAS i alle produkter.”

Hvis du er enig med Andrea Rudolph kan du også skrive under på underskriftindsamlingen her: https://taenk.dk/det-kaemper-vi-for/forbud-mod-pfas-i-forbrugerprodukter-nu