Alt for skønheden: Jennifer Aniston indrømmer brug af særlig sæd i ansigtet

Kendte

24/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

For at se så ung og rynkefri ud som muligt, selv efter at være fyldt 50, er Jennifer Aniston (54) tilsyneladende villig til at gøre alt!

Det lyder ikke ligefrem som den substans, man helst vil smøre på sin sarte ansigtshud eller overhovedet komme i kontakt med.

Men når det handler om hendes udseende, ser det ud til, at "Venner"-stjernen Jennifer Aniston ikke skyr nogen midler, som den 54-årige skuespillerinde indrømmede i et interview med Wall Street Journal Magazine.

"Jeg ville prøve 'næsten alt' for at se ung ud," indrømmede den Hollywood-berømthed, der poserede på forsiden af det amerikanske magasin tirsdag, og hentydede dermed til sin behandling med en, lad os sige, "usædvanlig" ingrediens.

Nemlig laksesæd.

Dyresæd for hudforyngelse

Det var hendes kosmetolog, der gav Jen idéen med laksesæd, hvilket hun tilsyneladende blev fascineret af.

"Mener du det seriøst? Hvordan får man fat i laksesæd?" ville skuespillerinden først vide, men hun gik hurtigt med til den særlige skønhedsprocedure.

Metoden, der stammer fra Korea, siges at forynge huden markant ved at øge kollagenproduktionen og fremme hurtig cellefornyelse samt forebygge inflammation.

Hvorvidt den specielle sæd faktisk har haft en virkning og givet hende et yngre udseende, kan den 54-årige dog ikke med sikkerhed sige. I stedet sværger Aniston til regelmæssige anti-aging-peptidinjektioner, som hun ikke blot får en gang om ugen, men også drikker til morgenmad hver dag.