Sygeligt tynd hund reddet: Se hvordan det går ham i dag

Kæledyr

02/04/2023

Instagram: @htxfostermom

Skrevet af Emil B.

En kvinde i Houston er en sand engel. I august måned tog kvinden imod hunden i et forsøg på at redde ham. Men et chok meldte sig: han havde en alvorlig infektion i kroppen og operationen kostede $10.000 dollar.

Den dyre operation

Hunden var fuldstændig afmagret på det tidspunkt og vejede blot 16,7 kilo. Den kastede op og kunne ikke holde noget mad i sig. Hun fortæller selv på sin Instagram, at det var: "en hjerteskærende hvirvelvind af søvnløse nætter, massiv angst og følelsesmæssige op- og nedture." Texaneren ville derfor for alt i verden hjælpe sin hund med at komme til kræfter igen.

Indgrebet ville vare fem timer og koste $10.000. Heldigvis var der andre, der også gerne ville hjælpe til med den pelsede ven. Hun fik derfor indsamlet alle pengene ind og havde nu råd til den dyre operation.

Sådan gik det efter operationen

Efter operationen var hunden stadig afkræftet. Den var tynd og havde kun en smule glæde i ansigtet. Men det gik hurtigt bedre med hunden.

Allerede et par dage efter operationen var hundens tilstand helt anderledes: "Mit besøg her til aften var fuld af kys, halelogring og drillerier!! Det er ikke til at tro, at dette var den samme hund som fra et par dage siden eller endda fra i går!"

Sådan går det med hunden i dag

I dag har Chance det meget bedre. Den logrer enormt meget med halen og er fuld af energi, når den er ude at gå.

Hun fortæller dog, at der stadig er en del vej at gå, men at hun er fortrøsningsfuld over, at det nok skal komme.

I kommentarsporet under vidoen deler folk også deres glæde. En er helt vild med den kærlighed, den har fået: "Tak for at elske ham," skriver hun. En anden takker hende for at tage sig så godt af den: "Stakkels baby :( tak fordi du tog dig af ham!"