Stædig golden retriever vil ikke forlade parken: Så tager hundefar drastiske midler i brug

Kæledyr

08/06/2023

Screenshot: Facebook @The Dodo
Screenshot: Facebook @The Dodo

Skrevet af Emil B.

De fleste kender nok det med, at en hund ikke vil med videre fra et sted, den holder af. Det kender en "hundefar" alt for godt. Derfor måtte han tage kreative måder i brug.

Taktik nr. 1

I videoen ser vi en hund ligge på jorden. Dens ejer vil gerne hjem, men hunden vil tydeligvis ingen steder hen. Han forsøger at hive i dens snor, men hunden giver sig på ingen måder.

I stedet prøver ejeren noget nyt. Han forsøger at "lade som om", han går ud af parken, og "efterlade" hunden midt i parken. TIl hunden siger han: "Det var det. Nu går jeg hjem. Farvel!" Hunden virker ikke til at være påvirket overhovedet. Den tror sikkert bare, at det er endnu en sjov leg i parken. Hunden rejser sig dog og går hen til sin ejer.

"Du har en dårlig attitude," siger ejeren, før han tager fat i snoren og vil gå ud med hunden igen.

Dette nægter hunden dog. I stedet stopper den helt op, så ejeren er nødsaget til at trække hunden igen og igen. Hunden sætter sig dog på rumpen og lægger sig. Derved stopper den helt for, at ejeren kan trække den.

Taktik nr. 2

Ejeren prøver så at gøre hunden jaloux. Han går hen til en anden hund og starter en samtale op med vedkommende. Det viser sig at få lidt gang i hunden. Men kort tid efter lægger hunden sig igen ned, og ejeren må finde på andre midler til at kunne komme væk fra hunden.

Taktik nr. 3

Det tredje forsøg bliver at "lokke" den med mad. Ejeren går hen mod et sted, mens han siger, at han gerne vil have noget at spise. Hunden går gerne med hen mod "madstedet." Så snart den gør det, tager ejeren fat i snoren igen og hiver den med hen mod det andet sted igen.

Klippet slutter af med, at hunden følger sin ejer hen og får en snack.