Skidegod hund får applaus under basketkamp

Kæledyr

20/03/2023

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det er ikke altid, at man som atlet får klapsalver med ud fra banen, når man har præsteret noget værre lort - det gælder dog ikke denne hund.

I USA er de lige for tiden i fuld sving med March Madness, deres college basketball slutspil. Kampene trækker som regel fulde huse, og kampen mellem University of Louisville og Virginia Tech var ingen undtagelse.

Det er dog næppe for spillet på banen, at kampen bliver husket. Men derimod noget helt andet, som foregik på banen.

Halvlegshund

Amerikanerne er vant til mange pauser i deres sportsarrangementer. Herhjemme, hvor pause er lig med pølse, så er det helt anderledes i USA, hvor formålet med pausen er endnu et underholdningsindslag, men de to er måske ikke altid helt forskellige. I al fald ikke i Louisville.

Skolen havde nemlig booket en frisbee hund til at komme og underholde publikum.

Den nåede dog ikke særlig langt ind i showet før den pludselig valgte at ”improvisere”. På vej mod den første frisbee vendte hund om og defækerede midt på banen.

Toilethumor

Hundens træner skyndte sig efter hunden, da han kunne se, at naturen havde kaldt, men det var desværre for sent.

Heldigvis, fristes man til at sige, ved de fleste mennesker godt, at når man skal så skal man, og toilethumor er trods alt et begreb af en grund. Så i stedet for sure miner eller utilfredse publikummer blev hunden mødt af klapsalver fra fans af de to hold.

Men det var måske også det eneste de to hold kunne blive enige om. Gæsterne gjorde kort proces med hjemmeholdet, der tabte 54-71.

Hele seancen var måske meget symbolsk for Louisville, der mildest talt havde en lortesæson, hvor de kun vandt 4 ud af 30 kampe.