“Skal jeg være bekymret?” Hunde-ejer hører mærkelige lyde fra soveværelset

Kæledyr

15/03/2023

Kilde: Screenshot, @magnusthetherapydog/TikTok
Kilde: Screenshot, @magnusthetherapydog/TikTok

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Det kunne have udviklet sig til en helt anden historie.

Magnus er terapihund, og arbejder hårdt rundt om på landets plejehjem og hospitaler, hvor han spreder tryghed.

I sin fritid har Magnus også en Tiktok-profil, hvor det vises hvordan det søde liv også kan se ud. 

I et nyt klip på Magnus' Tiktok-profil, kan man se hans ejer bekymre sig om mærkelige lyde fra soveværelset. Magnus havde nemlig taget en gæst med ind i sengen.

Før vi løfter sløret for, hvem Magnus havde taget med i soveværelset, skal vi lige vende hvorfor denne terapihund er SÅ populær.

Magnus er født med et overskud af empati. Man kan træne en hund til at give pote, lægge sig på gulvet, rulle rundt og mange andre fantastiske ting. Men en af de ting, man ikke kan lære dyr, er empati, det er noget, de skal være født med, og her er Magnus altså helt exceptionel til at læse mennesker og deres reaktioner, og agere skulder ved skulder ved første tegn på utryghed. 

De fleste af Magnus’ videoer på Tiktok viser, hvordan Magnus bliver forkælet efter de hårde arbejdsdage - bla. med jacuzzi og andre wellness-aktiviteter.

Magnus' ejer, Brian Benson, hørte en dag pludselig mærkelige lyde fra sit soveværelse, og med mobilen tændt gik han ind for at finde kilden til de mærkelige lyde.

Terapihundens yndlingssted er familiens senge, det kan ingen benægte den. Da Brian trådte ind i sit soveværelse fandt han Magnus’ veninde ved siden af Magnus. 

“Jeg kan ikke tro, at jeg fandt min hund og hans veninde sådan her. Burde jeg være bekymret?” tilføjer Brian i teksten til opslaget.

Magnus havde valgt at dele sit yndlingssted med sin veninde, der også godkendte sengen som en fantastisk oase. Det ser nærmest ud som om de ligger i ske. 

Brian skriver også i opslag: “At begge vovser er kastrerede – men hvis de ikke havde været det, havde de fået søde hvalpe”.

Klippet med det to sovende hunde er gået viralt på nettet, og mange er inde og skrive kommentarer:

“De lå og snakkede og faldt i søvn. Super sødt”
“Ååååh. De ligger i ske!” 
“Det er for sødt!”