Forbipasserende troede hunden var død: Da hun læste skiltet ved siden af brød hun ud i latter

Kæledyr

12/1/23 | 07:30

Hunden Chrissy ligger ubevægelig i sin ejers have af en helt bestemt årsag. Foto: Reddit/micindra
Hunden Chrissy ligger ubevægelig i sin ejers have af en helt bestemt årsag. Foto: Reddit/micindra

Skrevet af Rikki Jørgensen

Hunde opfører sig nogle gange som mennesker, og i dette tilfælde opfører hunden Chrissy sig som en en forkælet teenager.

En forbipasserende så en hund ligge i en forhave, og det så ikke ud, som om den rørte på sig. Det så faktisk ud som om, at den var død. Det kortvarige chok blev afløst af latter, da den forbipasserende læste det skilt, som ejeren havde slået op foran græsplænen.

Chrissy var bare sur!

Chrissys ejere havde skrevet et skilt, der forklarede hele affæren: "Hvis du ser en lille hund i nærheden af ​​dette skilt... så fortvivl ikke," stod der op skiltet. "Hun er ikke løbet hjemmefra, hun bor her. Hun hedder Chrissy, og hun surmuler."

Herefter beskrives Chrissy som en sød og venlig hund, der elsker spænding. Men der er en hage ved det hele. Chrissy nægter at komme ind i huset, hvis hun ikke får en godbid. Og lige nu har ejeren ikke nogle godbidder.

"Hvis du ser hende lade som om hun er død ved at ligge sig på gaden og lade som om hun er blevet kørt over, så gå forbi," bønfalder den lokale beboer forbipasserende. "Hun vil bare have sympati, idet hun ikke fik nogen godbidder. Tak."

Det var en Reddit-bruger, der tog et billede af det sjove skilt. På billede, som senere endte på Reddit, kan man se hunden Chrissy ligge på siden med ryggen til billedet.

Har din hund også nøkker eller skal du bruge godbider for at lokke din hund nogle steder hen?