Par bringer deres nyfødte tvillinger hjem – men de havde ikke forudset hundens reaktion

Kæledyr

05/10/2023

Foto: Screenshot, @sinead.finn_ / TikTok
Foto: Screenshot, @sinead.finn_ / TikTok

Skrevet af Mia R.

Et nybagt forældrepar vender hjem med deres to nyfødte tvillinger. Hjemme venter parrets hund, og dens reaktion på tvillingerne har fået millioner af visninger på TikTok. Se selv hundens reaktion i artiklen her.

En hunds utrolige reaktion på ankomsten af tvillingebørn har taget internettet med storm og bevist, at dyrs kærlighed kan være lige så dyb som menneskets.

Da Sinead og Andy blev forældre til deres tvillinger, var de bekymrede for, hvordan deres hund, Alfie, ville reagere. Men Alfie overraskede dem positivt. Faktisk blev hans reaktion så rørende, at et videoindslag postet på TikTok har fået millioner til at falde for den kærlige hund.

På videoen, som kun har været online siden 1. oktober, kan man se Alfie, som konstant er ved tvillingernes side, skænker dem opmærksomhed og beskyttelse. Denne video har allerede opnået mere end to millioner visninger og har fået over 280.000 likes.

"Fra denne hjertevarmende introduktion har Alfies forhold til tvillingerne været intet mindre end utroligt. Han har udvist en blidhed og beskyttelse, der får vores hjerter til at smelte," udtalte en rørt Sinead i et interview med Newsweek.

En ægte beskytter i pels

Hunden Alfie har ikke kun vundet hjerterne hos den nye familie, men også hos det brede TikTok-publikum, der synes at være fascineret af de mange nuttede øjeblikke, videoen viser. Man kan se Alfie overvåge børnenes badetid sammen med sin ejer, og i andre øjeblikke står han ved deres vugge, som om han sikrer sig, at alt er, som det skal være.

Ifølge Sinead er Alfies beskyttende instinkter endnu mere dybtgående: "Hver gang tvillingerne græder, giver han et stille klynk. Han skubber endda til os med sin pote, som om han insisterende minder os om at tage os af dem. Det er, som om han har taget rollen som deres beskytter og sørger for, at de er sikre og glade," forklarede den stolte mor.

Fra bekymring til beundring

Selvom parret oprindeligt var bekymrede over, hvordan deres energiske hund ville reagere på de nyfødte, har Alfies adfærd gjort alle bekymringer til skamme.

"Til trods for mine indledende bekymringer omkring hans høje energiniveau har han en bemærkelsesværdig evne til at skifte til en blid og beskyttende tilstand i nærheden af dem," sagde en lettet og glad Sinead.

Se videoen herunder.