Overraskende fund i ovnen, fører til familieforøgelse

Kæledyr

20/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

Manden blev vækket kl. 5 om morgenen, fordi konen hørte mærkelige lyde fra ovnen.

Et ægtepar oplevede gentagne gange at blive vækket midt om natten af mærkelige lyde fra deres køkken, hvilket førte til en uventet opdagelse.

Lydene, som begyndte omkring klokken 5.30 om morgenen, blev efterforsket nærmere og viste sig at stamme fra deres ovns ventilationssystem.

Det skriver Mirror.

Redningsaktion i køkkenet

Efter flere timers arbejde med at skille ventilationshætten, blev ægteparret overraskede over at finde en kat fanget inde i systemet.

"Min kone vågnede op til miaven. Hun sporede lyden til ventilationshætten over vores komfur og vækkede mig. Kl. 5:30 havde jeg fjernet ventilationshætten og blæseren og forsøgte at få katten ud," fortalte brugeren SoCalChrisW på Reddit.

På grund af tvivlsomt håndværksarbejde udført af en tidligere udlejer, var redningsaktionen særligt besværliggjort. "Kl. 6:30 var jeg på loftet for at finde en måde at skille ventilationen ad, men jeg kunne ikke skille den ad uden at ødelægge den," forklarede brugeren.

Et nyt familiemedlem

Efter en lang og udmattende morgen lykkedes det endelig at lokke katten ud med en blanding af tun og et lille håndklæde.

Katten tilbragte derefter nogle timer med at hvile, før parret besluttede at beholde den.

"Det føles som om, hun på en måde har valgt os, og hun er super glad for bare at hænge ud her med mig, mens hun hviler ovenpå morgenens lange prøvelse," tilføjede brugeren begejstret.

Reddit-brugere ønskede familien tillykke med deres uventede nye familiemedlem, og en jokede: "Hvor kan jeg få en af disse miavende ovne?"