Nabopigerne skreg om hjælp, da de fandt mystisk kasse - da kvinden løftede låget fik hun et chok

Kæledyr

10/02/2024

Foto: Screenshot, @theanxioushomesteader/TikTok
Foto: Screenshot, @theanxioushomesteader/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

At man kan få sig selv til det!

Har du nogensinde set filmen 7even? Hvis du har, vil du vide, hvorfor en efterladt kasse midt ude i ingenting kan være et grusomt syn.

Heldigvis er denne historie slet ikke af den kaliber!

Men da en gruppe unge piger på et tidspunkt var ude og ride på deres heste i det nordlige Californien, opdagede de netop en underlig kasse i vejkanten. Nysgerrig, som børn jo er, valgte en af pigerne at kigge ned i kassen.

Det fik hende til at råbe efter hjælp, og heldigvis var nabokvinden ude i sin have på det tidspunkt.

Hun ilede til med telefonens kamera tændt. Uanset hvad, der var i kassen, skulle det kunne bevises, at kassen blev fundet, som den var efterladt!

Og vi er mange, der er glade for, at Allison, som kvinden hedder, valgte at filme optrinnet og dele på sin TikTok-profil. For se lige, hvad hun fandt, da hun åbnede for kassen i videoen herunder!

Artiklen fortsætter længere nede.

Jep, ikke en, ikke to, ikke tre, men FIRE raske og ubeskriveligt nuttede killinger stirrede op fra papkassen på deres nye bekendtskab.

Allison fortæller til onlinemediet The Dodo, at hun ikke aner, hvor killinger kom fra, eller hvor længe, de havde ligget i kassen i solen. Men der var ikke nogen tvivl i hendes sind om, at de katte skulle reddes, og der skulle kærlighed til!

Så hun kaldte med det samme endnu flere nabobørn til, som hjalp med at kæle de små pelsklumper, så de kunne falde til ro og føle sig trygge.

I takt med, at killingerne blev taget ud af kassen, undersøgte Allison dem grundigt, men der var ikke nogen af kattene, der så ud til at have nogen helbredsproblemer.

Det var desuden himmelsk god timing, at pigerne fandt kassen, da de gjorde. Allison var nemlig på vej ud af døren for at være væk hele weekenden, men de planer blev udsat, til der var en plan på plads.

Hun fik hurtigt arrangeret, at nabobørnene kunne se efter killingerne, imens Allison var væk, og da hun selv har kat, lavede de en hurtig ombygning af noget af dens udstyr, så killingerne fik sig et hjem for weekenden.

De fire pelsklumper har fået navnene Bowie, Moomoo, Spicy og Spooky, og efter at være kommet tilbage fra weekenden, kunne Allison konstatere, at killingerne var både glade, trygge og fulde af kærlighed til omverden, til trods for hvad de havde været igennem.

Men hvad skulle der så ske med dem? Jo, Allison havde planer om at finde nye hjem til dem, men heldigvis bor hun et sted med en lade og masser af plads, så killingerne kan blive hos dem indtil videre.

Siden er Moomoo og Bowie blevet adopteret af to familier, imens Spicy og Spooky stadig venter på at finde deres nye hjem.