Nabo slår søm i kvindes hegn for at skræmme katten: Nu frygtes der for kattens liv

Kæledyr

27/07/2023

Foto:  Reddit/mackenzicles
Foto: Reddit/mackenzicles

Skrevet af Kathrine Frich

Ville du lade din kat rende frit rundt, hvis din nabo havde gjort dette?

Når det kommer til naboer, ved du, at det at holde dem glade i sidste ende vil føre til et lettere liv, men det virker begge veje.

Det skriver Mirror

Hvis I begge respekterer hinanden, vil I leve i fred og fordragelighed, men nogle gange vil de krydse grænsen.

Kattens yndlingssted

Kæledyr har en tendens til at være et rigtigt problem for nogle beboere, men hvor langt ville du gå for at afskrække naboens lodne venner?

En træt nabo fik nok af, at nabokatten sad på hegnet og gik til brutale foranstaltninger for at holde katten væk - på trods af at katteejeren har ejerskab til hegnet.

I et opslag på Reddit delte den vrede katteejer et billede af, hvad deres nabo havde gjort, og sørgede for, at de forhindrede deres kat i at sidde på hendes yndlingssted.

Billedet viser, hvad der ser ud til at være fire søm, der er halvt hamret ind i plankeværket, så katten ikke længere kan sidde på det.

Sætter søm op for at undgå katte

Under billedet stod der:

"Naboen satte søm i mine kattes yndlingssted at sidde på hegnet,"

Det efterlod folk målløse over naboens passive aggression.

Senere tilføjede de, at de ejer hegnet, som naboen havde slået sømmene i, og forklarer, hvordan de bare trak sømmene ud, så deres pelsede kæledyr kunne genoptage at sidde på sit yndlingssted, som de skrev:

"Det er vores hegn, der gør det kun værre, jeg har lige trukket sømmene ud. Vi fik hegnet udskiftet ikke længe efter, vi flyttede ind. Hans problem ser ud til kun at være katten, der sidder på hegnet, da hun kan lide at sidde der meget, og sømmene var kun i denne del af hegnet, ikke resten af ​​hegnet. langt hen ad vejen, så de forhindrede hende ikke i at gå ind i hans have. Jeg ved ikke, om det at tale med ham vil deeskalere situationen eller eskalere den. Jeg ønsker ikke at gøre ham opmærksom på, at vi har fjernet sømmene."

Bekymrede for kattens velfærd

Som svar delte folk deres bekymring for kattens velbefindende og sikkerhed, især hvis denne vilde handling var det første forsøg på at stoppe kæledyret.

En Redditor kommenterede:

"Jeg ville ikke engang stole på min kat omkring de nævnte naboer hjemme efter dette, forestil dig hvor aggressive de ville blive efter du har fjernet sømmene. En kat kan forsvinde"

"De kan meget vel eskalere og gøre noget ved din kat. Det sker hele tiden. Overvej venligst at holde katten inde for dens sikkerhed og velbefindende. Katte kan trænes i snor til at gå udenfor, eller måske kan du bygge en catio ", tilføjede en anden.

Med en tredje, der tilføjede: "Jeg kan ikke forstå, hvilken type nabo du har, men at sætte søm op på grund af en kat, der sidder på dit hegn, er ikke normalt."