Mor vil have kat til at vække barn: Hvad der så sker, giver et godt grin

Kæledyr

21/10/22 | 06:59

Foto: TikTok @reznor_the_cat
Foto: TikTok @reznor_the_cat

Skrevet af Emil B.

Katte er ikke det oplagte valg til vækkeur. De har jo ofte deres helt egne rutiner. Men i denne familie har moren alligevel forsøgt at træne deres kat, Reznor til at vække datteren. Dog kommer den nok til at skulle bruge et par ekstra dages træning...

Går godt, indtil dette sker

I det finurlige video ser vi, hvordan kattens ejer, Grant, beder sin lille ven om at gå hen for at vække hendes datter.

Katten kradser gentagne gange på døren i håbet om at vække datteren. Efter et par forsøg vender den sig så om mod moren, der kigger kærligt på katten.

Hun siger så, "forkert dør," og peger på døren ved siden af. Katten forstår det tydeligvis ikke og ender med at gå væk fra begge døre igen.

Folk elsker klippet

Videoen har fået 4,5 millioner likes, 21.000 kommentarer og 40,200 delinger på TikTok. Brugerne er altså godt underholdt af den.

Og i kommentarsporet deler folk vittige kommentarer: "'Hvorfor er du sent på den?' Undskyld, men min kat vækkede mig ikke." Det reagerer uploaderen på: "😅😅"

En anden synes, det var enormt sjovt, da katten valgte den forkerte dør: "Da du sagde: 'forkert dør' DØDE jeg seriøst af grin😭🤣"

Nu melder spørgsmålet sig så: kan katte overhovedet trænes til at gøre det?

Katte kan trænes til en vis grænse

Ifølge Hill's Pet Nutrition er der forskellige måder, en ejer kan træne sin kat på: "Hvis du gerne vil have den til at lave noget bestemt, bør du altid træne det målrettet. For eksempel kan belønninger som godbidder være ret motiverende for den"

Og faktisk har ejeren fortalt sitet Newsweek, hvordan Reznor faktisk er trænet til at lytte og kan sidde, hoppe og kommer, når der bliver kaldt. Han kan også tage i mod ordrer, dog ikke alt for komplicerede af slagsen, og reagerer på ord som "børste" og "sulten".