"Min hund har gjort vens hund gravid, men jeg nægter at betale dyrlægeregninger"

Kæledyr

21/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Utilsigtede graviditeter hos hunde er ikke ualmindeligt, og det kan være temmelig akavet, hvis din hund gør en andens hund gravid – uden at du ved det. En mand befant sig i netop denne betændte situation, men nægter kontroversielt at betale den anden ejers dyrlægeregninger og udgifter.

Hundeseancen

Fyren tog til Reddit for at spørge brugerne, om han tog fejl, fordi han ikke bidrog til hvalpestøtte. Han forklarede, at hans ukastrerede hanhund bor på hans families gård, og han tillader ikke andre hunde at gå frit omkring, medmindre han er til stede hele tiden.

Men mens han var væk på en arbejdsrejse, inviterede hans kæreste sin ven Taylor til at bo hos hende på gården. Før hun ankom, spurgte Taylor, om der var plads til hendes hund, og kæresten fortalte hende, at hun ikke kunne medbringe sin hunhund.

I sit indlæg forklarede han: "Hun ankommer, og hendes hund er i løbetid. Jeg tilbød at betale for hendes hund for at gå til den lokale kennel, da jeg ville være væk. Min kæreste og Taylor sagde, at det styrede jeg. Jeg fortalte dem, at jeg bare ikke ville give plads til problemer."

Han advarede Taylor om at holde sin hund i snor og under opsyn, mens hun var udenfor: "Taylor rejste den dag, jeg kom hjem. Uger senere fik hendes hund hvalpe," sagde han. "Kæresten indrømmede, at de kun satte Taylors hund i snor, da min kusine var forbi, og lod hende løbe resten af ​​tiden."

Nu vil Taylor have ham til at betale halvdelen af ​​dyrlægeregningerne og hvalpeudgifterne, indtil de er hjemme.

Han forklarede, at hans hanhund er ukastreret på grund af gode grunde, og det er ikke hans skyld, at Taylors hund kom i gården og parrede sig. "Hun og min kæreste kan dække udgifterne, da de gik bag om min ryg. Eller tager jeg fejl her?"

Massiv støtte

Hundredvis af Reddit-brugere har støttet ham og kritiseret veninden for at tage sin hund med til gården.

En person kommenterede: "Hun bragte sin ikke-sterilerede hund til et hus med en ikke-kastreret hanhund, mens hendes hund var i løbetid. Det kræver en særlig form for dumhed at lade en hund i løbetid løbe rundt uden opsyn, og du forsøgte at forhindre det i at ske."

En anden var enig: "Hun skulle have lyttet. Det er også lidt rigt af hende at klage over, at din hund ikke er blevet kastreret, men hendes hund ikke var steriliseret?"