Mystisk væsen på stranden skræmmer millioner: Vent til du ser, hvad det virkelig er

Kæledyr

31/07/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Internettet blev sat i brand sidste uge, da en skræmmende video fra en strand i Panama gik viralt på TikTok. Kan du se, hvad det er, der går rundt på stranden?

Med over 26 millioner visninger, holdt folk verden over vejret, da de forsøgte at finde ud af, hvad dette mystiske sorte væsen var.

Men vent, der er en twist!

Videoen starter med, at vi ser en fjern skikkelse på stranden. Det ligner en sort fugl eller måske et uidentificeret strandvæsen. Måske endda et rumvæsen eller det, der er værre.

Se videoen inden du læser videre - så du også kan se, om du bliver skræmt og snydt.

Som kameraet zoomer ind, afsløres den chokerende sandhed: Det er bare en hund, der strækker sig og nyder solen! Blev du snydt?

Ja, det er helt rigtigt. Den skræmmende skikkelse er faktisk Lolita, en sød hund, der elsker at tilbringe tid på stranden.

Brend Glez, Lolitas ejer, var lige så overrasket som alle andre over videoens virale succes. "Jeg forstod ikke, hvorfor folk fandt det så skræmmende," fortalte hun.

"For mig var det bare Lolita, der havde det sjovt på stranden. Men hun er glad for al opmærksomheden, selvom Lolita er uvidende om sin nye berømmelse. Hvis hun vidste det, ville hun sandsynligvis bestille en masse godbidder nu," griner Glez.

Så næste gang du ser noget skræmmende på internettet, husk at tingene ikke altid er, som de ser ud. Og hvis du nogensinde er i Panama, skal du holde øje med Lolita - hun er nu en ægte internetstjerne!

Hvad synes du?