Arbejder får hjælp fra uventet kant: Se hvilket dyr, der ikke kan lade være med at hjælpe

Kæledyr

21/12/22 | 05:05

Kilde: Reddit u/kenezmaa

Skrevet af Emil B.

Selvom manden måske ikke forventede at få selskab på sit byggeri, så kommer en vaskebjørn og giver ham "assistance". Det udvikler sig til et tæt venskab mellem de to.

Et fortryllende venskab

I videoen, der florerer på Reddit, ser det først ud til, at manden ikke vil have venskabet med vaskebjørnen. I hvert fald skubber han den væk. Dog insisterer den lille pelsede ven på, at opbygge et venskab.

Og til sidst må manden så overgive sig til charmetrolden. I de følgende klip ser vi, hvordan vaskebjørnen "hjælper" manden med sit arbejde. Men for det meste vil den bare have tæthed sammen med manden. Og gang på gang overgiver manden sig og giver sin lille nye ven kærlighed.

Det fortsætter helt, indtil vaskebjørnen bliver ældre og større, og videoen slutter af med, ja, det kan du jo se i den.

Folk kan ikke stå for videoen

Inde på Reddit har den allerede fået 9.200 likes og 229 har fået kommenteret videoen.

I kommentarsporet på Reddit er det tydeligt, hvordan videoen har smeltet alles hjerter. En skriver: "Giv den lile fyr en sikkerhedshjelm!" og han tilføjer: "Dette burde være et show: Min mor er en byggepladsarbejder". Neden under tilføjer en også: "Og en vest."

Andre har det virkelig sjovt med det: "Fyren her har arbejdet mere i denne video, end jeg har gjort i mit liv." Til det skriver en: "Jeg skulle lige til at sige. Han er langt mere produktiv, end jeg har været de sidste seks 6 måneder."

Bliver normalt anset som skadedyr

Vaskebjørne er ekstremt tilpasningsdygtigt. Den lever meget i skove, men de bliver også ofte set i byerne, hvor de holder til i containere og andre steder, hvor

Det er nok også her, at mennesker oftest støder på vaskebjørne. Herfra kan de adoptere dem og tager dem sommetider med hjem.

Som i denne video, hvor en vaskebjørn tydeligvis er en del af hjemmet og bliver forkælet. Derfor bliver den også helt trist, da den løbet tør for vindruer.

Kilde: YouTube @Rumble Viral