Måtte ikke have dyr i lejligheden: Fandt på en hylemorsom måde at skjule deres chinchilla

Kæledyr

06/2/23 | 17:30

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Rikki Jørgensen

Hvad skal du gøre, hvis du bor til leje og ikke må holde dyr? Hvis du er ligeglad med dyr, så betyder det selvfølgelig ikke noget, men hvis du bare må have et kæledyr, så er det tid til at være kreativ.

Og det må man sige, at disse lejere er. De kunne selvfølgelig ikke sige farvel til deres chinchilla bare fordi, de flyttede et sted hen, hvor man ikke måtte holde dyr.

Men hvad skulle man gære i det tilfælde, at udlejeren pludselig dukkede op? Gode råd var dyre, men fordi chinchillaen er så nuttet, så var der kun én ting at gøre: Få den kamufleret som en bamse.

Se den sjove video nedenfor.

I videoen ser man den søde chinchilla gå rundt foran nogle søde bamser.

Da dens ejer tager den og stiller den i hjørnet bliver den musestille. Den får derefter et skilt i sine små poter, som den holder. Derefter kamufleres den som en perfekt og nuttet bamse i bamseselskabet. Vupti, ingen udlejer vil nogensinde se det søde kæledyr.

Opslaget er gået viralt med 60.000 likes og rigtig mange visninger.

Det er slået op sammen med det virale statement 'Nobody's gonna know', som mange putter på deres videoer for at gøre lidt grin med de ting, som de egentlig ikke må, men som de skjuler på kreative måder.

Flere end 300 har kommenteret på videoen, og de er alle imponeret over chinchillaens evne til at stå helt stille.

Kunne du finde på at have kæledyr et sted, hvor du ikke måtte?