Labrador prøver danskvand for første gang: Resultatet får internettet til at bryde ud i latter

Kæledyr

19/11/23 | 07:34

Foto: TikTok @pupularpaws
Foto: TikTok @pupularpaws

Skrevet af Magnus Møller

Nysgerrig og glad udforsker Labrador-hunden Poppy verden omkring sig. Især når det kommer til mad og drikke, vil hun altid gerne prøve, hvordan det smager.

Det resulterede for nylig i, at den pelsklædte ven fra Michigan tiggede sin ejer så længe om at få noget danskvand, indtil han gav efter. Resultatet: Poppy var alt andet end begejstret for oplevelsen. Dog udløste det en sand latterbølge på Instagram.

I klippet, der siden starten af november har nået over 19 millioner brugere, kan man se Poppy, der nysgerrigt snuser til en flaskeprop fyldt med mineralvand. Da hun sandsynligvis ikke kan lugte meget, går den pelsklædte ven snart over til smagstesten.

At hun overhovedet ikke kan lide den brusende drik, viser sig efter et sekund med intens "tænken". Forfærdet hopper Poppy op og ned, udstøder et dyrisk suk og kigger derefter på drikken med store øjne.

Hvad siger ejeren til det?

762.000 likes kunne den syv måneder gamle firbenede ven score med denne kuriose reaktion. Det var nok for Newsweek til at følge op hos Poppys ejer.

Jaclyn Littrup gav gerne det amerikanske magasin et muntert interview.

Selvsikkert fortalte ejendomsmægleren, at hun ikke var overrasket over den virale succes, da Poppy med sin søde og kluntede måde skaber morsomt indhold på sociale medier: "Siden den dag, vi mødte hende, har vi været så forelskede i hende. Hun er den gladeste hund, vi nogensinde har set. Hun logrer konstant med hele sin krop og sin hale, bogstaveligt talt fra det øjeblik hun vågner, til hun går i seng," sagde Littrup.

Poppy er også et meget sultent kæledyr: "Når det er spisetid, bliver hun helt vild. Hver gang vi tilbyder snacks, åbner køleskabet, eller begynder at lave mad, står hun straks ved siden af os og venter på at få en bid," sagde den stolte ejer.

Men der er en ting, som hunden nok aldrig vil tigge om igen: mineralvand. Poppy's ejer, Jaclyn Littrup, delte mere om hendes firbenede vens eventyr: "Da vi så, hvordan hun reagerede på danskvandet, kunne vi ikke lade være med at grine. Hendes udtryk og hendes hoppende reaktion var bare for sjove," udtalte Littrup med et smil.

Kilde: Tag24.