Kvinde tror førerhund finder hendes mor: Pludselig leder hunde hende et nyt sted hen

Kæledyr

03/03/2023

Foto: Molly Burke
Foto: Molly Burke

Skrevet af Emil B.

Eftersigende er dette en af hunden, Elton Johns, mange særheder.

Trak i en bestemt retning

Burke og Elton John vandrede gennem butikken, og den ledte tilsyneladende efter sin mor, da den pludselig begyndte at trække i en helt bestemt retning.

Burke troede, at Elton John var fremme ved hende mor, men Burke kunne ikke se Elton Johns mor nogen steder. Hun undrede sig derfor kraftigt over, hvor det var Elton John ledte hende hen.

Da hun pludselig så, hvor de var, kunne hun ikke stoppe med at grine.

Hundens yndlingssted

Elton havde ledt dem hen til legetøjsafdelingen.

Hun fortæller også, hvordan: "Selvom dette ikke er noget, han burde gøre, mens han arbejder, er ingen brugshund perfekt, og de laver alle fejl, har fridage og har deres helt unikke måde at blive distraheret på."

Og hvad var så Eltons favoritlegetøj? Udstoppet legetøj.

"Jeg grinede og syntes, det var ret sødt og sjovt, og så mindede jeg ham om, at han arbejder, og at det ikke er tid til at udvælge legetøj.

Burkes mor fandt heldigvis parret et par minutter senere. Og selvom Elton virkelig ikke var hjælpsom i dette tilfælde, havde Burke ikke noget imod det. Han beskytter hende altid i de øjeblikk, der betyder noget, og i sidste ende er han stadig en hund – med en kæmpestor kærlighed til legetøj.

Stoppet ved mange legetøjsbutikker

Elton John og Burke har siden dengang stoppet op ved mange legetøjsbutikker, beslutsom som han jo tydeligvis er.

Burke har efterhånden lært, at det er en af hans mange særheder, og det er noget at være opmærksom på, når vi er ude at arbejde på steder, hvor der kan være udstoppet legetøj.

Hun tænker nok bare, at det er Eltons måde at vise på, at han stadig er en legesyg og dejlig hund bag sin store pligtopfyldende facade.