Kvinde lufter sin søns hund: Så dukker den pludselig dukker op med slange i munden

Kæledyr

10/04/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Hunden Scout er glad for at give gaver til sine ejere.

Som enhver kæledyrsejer ved, kan vores lodne venner nogle gange bringe os uønskede gaver. Halshuggede gnavere og forrådnende tennisbolde kan forventes, men 3-fods slanger er lidt mere usædvanlige.

Det skriver News Week

For Kansas bosiddende Casey Newlin, ejer af 9 måneder gamle golden retriever Scout, er disse slangede overraskelser ved at blive en regelmæssig begivenhed.

"Første gang han bragte mig slangen var den i live, men den var træg," fortalte Newlin og fortsatte: "Min mand tog slangen og slap den løs, men næste dag bragte Scout mig slangen i munden igen, da jeg skulle ud af bilen."

Finder en strømpebåndssnog

Newlin delte optagelser af hændelsen til TikTok, hvor den har modtaget over 700.000 visninger, tusindvis af likes og hundredvis af kommentarer.

"Han ser så stolt ud," sagde en bruger.

"Hvordan er du så rolig," sagde en anden.

Slangen i videoen er en almindelig strømpebåndssnog, som Newlin sagde var meget almindelig i Concordia, hvor de bor.

Arten er ikke-giftig og kan identificeres på de tre lyse striber på deres ellers mørke kroppe.

Så ikke ud til at være blevet bidt

Første gang Scout dukkede op med slangen, sagde Newlin, at han forsøgte at jage hende med den rundt i gården. Men anden gang var slangen død, og Scout begravede den i haven.

"Jeg ved ikke, om han dræbte den," sagde Newlin. "Han bar den bare i munden og opførte sig aldrig voldelig mod den. Slangen så heller ikke ud til at blive bidt. Jeg ved ikke, om der skete noget med [slangen], før han fandt den, fordi en del af halen manglede ."

Kommer med mange forskellige gaver

Newlin sagde, at Scout tilhører hendes 8-årige søn, som sparede sine lommepenge op til at købe hunden.

Familien ejer også en tysk korthåret pointer kaldet Grace, som kan ses ved siden af ​​Scout i videoen.

"Nåden er altid med ham," sagde Newlin og fortsatte: "Hundene er berygtede for at bringe os ting. Især Scout elsker at bringe os brænde til vores træbunke, metal fra vores metalbunke, han finder masser af knogler at bringe os, og i aften fandt han et stinkdyr og var også meget stolt af det. Han er blevet set lege med mus også. Han elsker også at tygge og tyggede en gang en elektrisk ledning og ledningerne på min mands trailer."