Hundeejer havde de bedste intentioner under hedebølge: Hendes køb fra LIDL fik alle til at grine

Kæledyr

02/07/2023

Kæledyrspool
Foto: TikTok, Privat

Skrevet af Louise S.

Temperaturen flyver i disse dage i vejret i South Carolina (USA). Og når det er stegende hedt, er der ikke noget bedre end at blive kølet af koldt vand. Det samme gælder for vores firbenede venner, som også kæmper med varmen. Og hvad er mere oplagt end en kæledyrspool?

Med stor kærlighed til sit kæledyr ville en amerikaner hjælpe sin Golden Retriever, Turbo, med at køle af under hedebølgen, og derfor købte hun en kæledyrspool fra Lidl. Men da hun pakkede den ud, måtte hundemor grine.

Turbos familie ønskede at give ham lidt at køle sig på under den massive hedebølge. Så da de så en kæledyrspool på tilbud i Lidl til 13 dollars (95 DKK), var de ikke i tvivl om, at sådan en måtte de eje.

På emballagen, som amerikaneren viser i videoen på TikTok, ses en border collie, en mellemstor hund, siddende pænt midt i en fyldt swimmingpool med god plads.

Så da familien pakker den oppustelige pool ud, blev de alle forbløffet over størrelsen. Poolen var blot en miniatureudgave af produktet. Turbo kunne derfor kun lige putte bagpoterne i vandet. 

"Jeg var åbenbart ikke rigtig opmærksom på målene," fortæller moren. "Undskyld Turbo!"

Hundens reaktion møder opmuntring

Det sjove fejlkøb er nu blevet set mere end 5,3 millioner gange og har moret mange brugere af den sociale medieplatform, TikTok.

Især Turbos rolige reaktion er ofte nævnt i kommentarerne. Han sidder pænt i poolen og ser tilfreds ud. En bruger bemærkede: "Turbo ser ikke ud til, at hun er generet af det."

Ikke desto mindre har hundemoren nu købt sin firbenede veninde en rigtig pool, som hun kan afkøle sig i. I en anden video viser hun den tålmodige pelsklump kunne lægge sig ordentligt ned i vandet.

Er du interesseret i hundevideoer?

Hunden er menneskets bedste ven - og derfor florerer der også mange søde og sjove videoer på TikTok af vores firbenede venner. Her kan der snildt bruges timer på at se på alskens forskellige racer, der spiser, leder efter ting og sager, forgæves forsøger at gribe en burger i luften eller bare plasker sig i vandet som Turbo.