Kvinde jaloux på kattens kærlighed til sin mand: Så begyndte hun at bære skæg

Kæledyr

23/10/22 | 05:52

Foto: Instagram @catnamedroswell
Foto: Instagram @catnamedroswell

Skrevet af Emil B.

Den syvårige kat, Roswell, elskede at putte med manden, Drew, på sofaen eller at ligge på hans skød i timevis. Men hvis hans kæreste, Lindsay, prøvede at kæle med katten, så hvæsede den af hende.

Kattens yndlingskropsdel

For den unge kvinde fra Baltimore var det helt uacceptabelt, at hendes kat kun ville kæle med hendes mand, og hun undrede sig kraftigt over, hvorfor katten valgte ham frem for hende. Så slog det hende en dag: katten elskede hans fuldskæg.

Det var efter det, at hun fik den geniale idé: hun ville købe kunstigt skæg for at "snyde" katten.

Kampen om kattens opmærksomhed

Lindsey skyndte sig ind i en kostumebutik, hvor hun købte det helt rigtigt kunstige skæg. Hun var nu sikker på, at katten ville blive snydt af det.

Kvinden tog hjem og straks så katten over mod hende med et lystigt begær. Den sprang over mod hende og kælte og spandt med hende.

Det så manden, som ikke var vild med det. Han blev meget jaloux over, at katten nu valgte hende frem for ham: "Det er min største bedrift i denne husstand at være kattefar. Du må ikke gøre det, lad være med at stjæle min opmærksomhed."

Dog blev hans opfaren unødvendigt. 9 ud af 10 gange foretrækker den nemlig stadigvæk ham.

Parrets internetberømmelse

De to kærester er blevet mindre internetberømtheder på grund af deres duel over deres kat Roswell. På Instagram har kattens profil over 90 tusinde følgere, og på TikTok har den over 157 tusinde abonnenter.

Folk synes tydeligvis, at episoden og særligt hende er genial. En skriver fx "Så det på Facebook og var nær ved at falde ud ad stolen af grin".

En anden skriver, at hun arbejder som dyrlæge og faktisk er stødt på problemet flere gange i sin praksis. Hun roser så kvinden over, at hun har fundet på den her geniale idé.