Hund bliver forskrækket over kvindes tænder: Bider næsen af hende

Kæledyr

16/03/2023

Foto: Kennedy News and Media
Foto: Kennedy News and Media

Skrevet af Emil B.

En kvindes næse blev bidt af hendes kærestes hund, efter at han blev 'forskrækket over hendes tandblegningsanordning'.

Kæmpe chok

Den 30-årige kunstner forklarer, at hun ikke brød sig om hunde, før hun begyndte at bo sammen med sin kæreste, Graeme Stasyshyn, og hendes seks-årige hvalp, som han havde haft i fire år.

Men da hun bøjede sig ned for at give ham mad en dag i februar, kastede det normalt venlige kæledyr sig mod hendes ansigt hvor det bed tænderne ind i hendes næse og rev det af hendes ansigt.

Derefter kastede han sig mod Olivia yderligere to gange, og gjorde omfattende skade på hendes arm, før det lykkedes hende at sparke hunden væk.

Efter endelig at have sluppet fri, løb hun ind på et badeværelse, hvor hun ringede til sine forældre, og de tilkaldte straks en ambulance.

"'Hjælp mig mor, hjælp mig, han har bidt min næse af' Det var skræmmende." Fortæller hun.

Olivia, der lider af den sjældne bindevævssygdom, Ehlers-Danlos syndrom, blev hastet til Hartford Hospital i Connecticut, USA.

Olivia og hendes 44-årige partner tog den svære beslutning at aflive Bentley kort efter hændelsen.

Mens hun snakkede om det traumatiske øjeblik sagde Olivia: "Jeg havde aldrig forventet, at han ville angribe mig på den måde, det var et totalt chok."

"Vi havde ikke et dårligt forhold, aftenen før puttede han i min seng hvor jeg puttede ham ind i alle mine tæpper."

En lang helingsproces

Læger bekræftede, at spidsen af Olivias næse, skillevæggen og brusk var blevet revet af, men at hendes næseryg og ydersiden af hendes næsebor stadig var intakte.

Hun er siden blevet opereret i armen og venter nu på, at såret i hendes ansigt heler, inden hun skal gennemgå en rekonstruktionsoperation, hvor læger vil tage brusk fra hendes øre og hud fra hendes pande for at rette op på skaden.

Hun har nu to plader, otte skruer og to stifter i armen og brud, der vil tage op til otte måneder at hele, samt betydelige ledbånds- og nerveskader i hånden, som vil tage op til 12 måneder at hele.