Se videoen: Er det her den sødeste Halloween-pynt nogensinde?

Kæledyr

16/09/2023

Foto: Screenshot, @eggsandbunnies / TikTok
Foto: Screenshot, @eggsandbunnies / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Halloween er en stor begivenhed i USA. En hobbybonde ønskede at gøre dagen ekstra speciel - sammen med dyrene på hendes gård.

Hobbybonden Carrie Turner har kærligt indrettet en kaninstald på sin hobbyfarm, som hun kalder "Kaninbyen." Der er forskellige små huse, senge og aktiviteter til dyrene derinde.

Men til Halloween har den amerikanske kvinde taget det hele et skridt videre. For at fejre højtiden ordentligt dekorerede Carrie hele buret.

Hun uploadede det endelige resultat af dette i en kort video på TikTok. Her kan man se, hvordan de små huse er oplyst med lilla lys for at skabe en uhyggelig stemning.

I buret er der masser af små og større figurer spredt rundt, som en lille monster, græskarlygter og oplyste spøgelser.

Der er også efterligninger af spindelvæv og store farverige edderkopper på og mellem de små huse.

Kaninkostumer imponerer nettet

Men det var ikke kun buret, der fik en makeover. Nogle af de små kaniner blev også klædt ud i kostumer. En kanin blev klædt ud som en taco, et andet dyr som en drage.

Brugerne på TikTok var begejstrede for forvandlingen.

Åh du store! Nu er jeg nødt til at købe et Halloween-kostume til min kanin!" kommenterede en kvinde.

"Det her er fantastisk...! Deres små kostumer... Jeg gispede helt oprigtig af glæde, og min mand var nødt til at spørge mig, hvad jeg sad og kiggede på," skrev en anden.

Carrie Turners kærlighed til sine kaniner og hendes kreative Halloween-dekorationer fangede virkelig opmærksomheden på sociale medier. Hendes TikTok-video gik viralt, og mange mennesker delte deres begejstring for den søde transformation.

Andre brugere begyndte at spørge om råd til at dekorere deres egne kæledyrsbur til Halloween. Carrie besvarede ivrigt spørgsmål og delte tip til, hvordan man sikkert kunne dekorere et bur og klæde kæledyr ud uden at forstyrre dem.

I mellemtiden fik hendes kaninby og kaninerne i deres sjove kostumer også opmærksomhed fra lokale medier. En tv-station besluttede at besøge hendes gård og lave et indslag om hendes unikke Halloween-tradition.

Carries kreativitet og dedikation til at skabe sjov og festlig stemning for både hendes dyr og lokalsamfundet gjorde hende til en lokal berømthed. Hun blev inviteret til at deltage i et Halloween-arrangement i byen, hvor hun kunne vise sine dekorationsevner og lade andre kæledyrsejere få inspiration til at fejre højtiderne med deres pelsede venner.

Kilde: Tag24