Kæmpe python-slange vikler sig rundt om hund: Hvad der sker derefter overrasker alle

Kæledyr

18/04/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Rikki Jørgensen

En hund er menneskets bedste ven, og mange mennesker vil gøre alt for deres hund. Det kan også ses i nedenstående video fra Instagram, der viser en hund i en slem knibe. Heldigvis er der nogle heroiske drenge, der står klar til at hjælpe den stakkels hund.

Det er nyhedsportalen India Today, der har delt klippet på sin Instagram-side. Her skrev de, at det var en af deres læsere, der havde sendt videoe ind til dem.

I opslaget har nyhedsmediet skrevet: "Denne video af tre drenge, der kæmper mod en slange for at redde deres hund, er et symbol på ren kærlighed og tapperhed."

Videoen starter skræmmende med, at man kan se en kæmpe python, der har viklet sig rundt om hundens krop. Det ser ud til, at den formål er at kvæle hunden.

Situationen ser ikke sund ud for den firbenende, der ikke ser ud til at have nogen chance mod den gigantiske slange. Heldigvis er der nogle drenge, som vil det anderledes.

Bevæbnet med stokke og høje skrig, går de til angreb på slangen, der dog ikke rigtig synes at tage sig af det i første omgang. Se videoen nedenunder.

Det er først da drengene begynder at vikle slangen ud, at hunden bliver reddet fri.

De tre drenge hyldes på Instagram for deres hurtige og dygtige indsats. Mange skriver, at de er imponerede over deres lynsnare indsats og synes, det er fantastisk, at de havde modet til at gå i kamp mod den gigantiske slange.