Ingen ville kendes ved hunden "Freak" – selv efter ophold på dyreinternat: Så tog sagen en uventet drejning

Kæledyr

10/08/2023

Foto: Facebook @Tierschutzverein Gießen und Umgebung e.V.
Foto: Facebook @Tierschutzverein Gießen und Umgebung e.V.

Skrevet af Emil B.

Indtil nu har den lille "Freak" kun oplevet lidelse i sit liv. Men nu tager tingene endelig en drejning til det bedre for den franske bulldog fra dyreinternatet i Gießen, Hessen.

Men lad os starte fra begyndelsen. For cirka tre måneder siden kom "Freak" til dyreinternatet. Sammen med 20 andre hunde var den blevet beslaglagt af veterinærkontoret og reddet fra forfærdelige levevilkår.

"'Freak' var i sit tidligere sted blevet holdt til avl, og havde tilbragt sit liv i en frygteligt snavset hesteboks," fortalte Astrid Paparone fra dyreinternatet i Gießen, og hun tilføjede: "Kun en lille trækasse tjente som dens ly. Der var ingen tæpper, legetøj eller andre ting til underholdning. Hundene blev ikke passet ordentligt, og de hygiejniske forhold var også forfærdelige."

"Er der ingen, der vil adoptere mig?"

Så kom "Freak" til dyreinternatet i Gießen sammen med fem af beslaglagte hunde. Mens alle hans medlidende hundevenner hurtigt blev adopteret, var han stadig der, selv efter et kvartal: "Der var interesserede mennesker fra tid til anden, men i sidste ende besluttede ingen sig for at adoptere ham," sagde Astrid Paparone.

Hun finder dette uforståeligt, da "Freak" er "vildt venlig over for alle mennesker og alle hunde." Desuden kender han nu alle grundlæggende kommandoer og går pænt i snor.

Heldigvis giver hun ikke op: "Vi vil simpelthen have, at han finder et nyt hjem så hurtigt som muligt, fordi han har været hos os så længe, og han fortjener det simpelthen ikke," siger Paparone med en tristhed i stemmen.

Nu skulle dette håb snart gå i opfyldelse. Siden "Freak" blev introduceret i et kort afsnit af magasinet "maintower," er interessen for den kærlige hanhund eksploderet.

"I mellemtiden har 'Freak' fået mange henvendelser, så vi kan i øjeblikket ikke acceptere flere henvendelser," meddelte dyreinternatet på Facebook.

Lad os håbe, den snart finder et hjem!