Den lille hvalp forsøger at få opmærksomhed: Den søde video har fået millioner af visninger

Kæledyr

24/06/2023

Skrevet af Magnus Møller

Den lille spirrevip fik virkelig ikke en nem start på livet: Hvalpen Scrunchie blev nemlig født med en ganespalte. Derfor kunne han ikke die hos sin mor. I stedet skulle han fodres med specialfoder. Alligevel manglede den søde franske bulldog aldrig selvtillid.

I en TikTok-video smelter Scrunchie hjerter i stakkevis i disse dage. I klippet, der blev offentliggjort den 11. juni, kan man se den lille firbenede ven søge lykken hos de andre hunde i sit hjem.

For øjeblikket bor Scrunchie hos sin plejemor, Emilie Rackovan, i Milwaukee sammen med flere pelsede venner. Hos Emilie bor også hunden Jada, som hvalpen modigt søger kontakt med i videoen.

Med små trippetrin nærmer den søde tumling sig den relativt enorme hundedame. Men Jada opfylder knapt sin rolle. Hun ser kortvarigt forvirret ind i kameraet og ser ud til ikke at vide, hvad hun skal gøre med den lille skabning.

Han kæmper så hjertevarmt for hendes opmærksomhed, at mange seere får det varmt om hjertet.

Over otte millioner brugere har indtil videre set filmen, hvoraf omkring 1,7 millioner har givet det et "like".

Om sin hund, Jada, fortæller ejeren: "Jeg reddede hende fra et dyreinternat i 2016, hvor hun blev betragtet som farlig over for dyr."

Til vores held har Jada bevist, at det ikke er sandt, fordi hun elsker at have hvalpe og killinger omkring sig.

"Hun er ikke helt sikker på, hvordan hun skal lege med Scrunchie, da han er så lille. Men hun lærer, hvordan man håndterer ham," fortæller Rackovan. "Jeg er sikker på, at de om et par uger vil være de bedste venner!"

Se videoen her: