Hvalp bed hans tå ind til knoglen - det reddede hans liv

Kæledyr

20/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det kan man da kalde held i uheld!

Hvis du nogensinde har haft en hvalp, vil du vide, at du ikke kan efterlade noget inden for dens rækkevidde, medmindre du er villig til at få det tygget.

Møbler, sko - uanset hvad, vil hvalpen sandsynligvis sætte tænderne i det, og bulldogen Harleys foretrukne tyggetøj var intet ringere end hans ejer, David Lindsay.

Den syv måneder gamle hvalp besluttede sig for at lave sin ejers storetå om til et mellemmåltid, mens han sov på sofaen, og det var først, da Davids kone kom hjem, at Harley endelig stoppede.

"Jeg sov på sofaen, da min kone gik ind og råbte: 'Dave, hvalpen tygger din tå!'" husker David ifølge ladbible.com.

"Min hvalp havde næsten nok tygget min storetå af! Den tyggede ned til knoglen og knækkede den."

Den chokerende opdagelse

Nu er jeg sikker på, at du spekulerer over, hvordan i alverden David kunne undgå at vågne op af Harleys løjer. Tæer er bestemt ikke lavet til at blive tygget i stykker, men netop sådan endte hvalpen med uforvarende at redde Davids liv.

"På grund af alt dette opdagede jeg, at min fod er fuldstændig følelsesløs, jeg kan ikke mærke noget," fortæller David.

Faren til fem fra Cambridge skyndte sig til Addenbrooke's Hospital og blev sat på intravenøs antibiotika for at forhindre en infektion i at sprede sig til hans knogle.

Mens han var der, udførte lægerne også CT-scanninger for hans brækkede tå og opdagede, at David ikke havde én, men to blokerede arterier.

Hele hans ben kunne have været i fare for at skulle amputeres, hvis blodforsyningen ikke blev returneret, så takket være Harley er David nu ved at blive visiteret til en stent-operation, som vil åbne arterierne og tillade blodgennemstrømningen at vende tilbage til hans ben.

Harley skal have sin snack!

Da David erkender, at Harley havde 'gjort ham en tjeneste' ved at tygge sin tå, har David ingen planer om at slippe af med den unge hund.

"Jeg venter på at finde ud af, om de kan sætte stents i. Jeg beholder hunden," sagde han.

"Jeg vil også prøve at beholde min tå, men hvis det ikke er muligt, sagde jeg til lægen, at han skulle klippe den af, og jeg kan tage den med hjem til Harley!"

David har været på hospitalet i mere end en uge, siden Harley først besluttede sig for at udnævne ejerens tå til et måltid, men David håber, at han vil være i stand til at tage hjem til sin kone og den frække bulldog i slutningen af ​​ugen.