Grand danois' reaktion på endelig at få sine egen hvalpe rører alles hjerter

Kæledyr

19/4/23 | 04:08

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Louise S.

En af de mest hjerteskærende ting, en mor kan opleve, er tabet af sin baby. Nogle gange, når en hunhund ikke er steriliseret, kan de opleve falsk drægtighed, hvor en ændring i hormonerne får hunden til at tro, at hun er drægtig. Men når der så ikke kommer noget fra denne falske graviditet, kan hunden blive bedrøvet og deprimeret over fraværet af hvalpe. Grand danoisen Birdie oplevede en falsk graviditet, men hendes dyrlæge fandt den perfekte løsning.

Det er det indeni, der tæller

TikTok-brugeren @dear_danes  delte for nylig en video af sin grand danois, Birdie, og hendes oplevelse med falsk graviditet. Birdies mor besluttede at skaffe nogle hvalpe til hende, så hun ikke ville blive stresset og lede efter hvalpe, hun aldrig har født. I videoen nedenunder kan du se Birdie blive helbredt fra sin falske graviditet og være en fantastisk mor for en gruppe chihuahuahvalpe.

En lykkelig slutning

Ifølge andre videoer på denne TikTok-side var Birdies falske graviditet meget hårdt for hende. Så da deres dyrlæge fortalte Birdies mor, at han havde tre forladte nyfødte chihuahuahvalpe, der havde brug for en mor, var Birdie klar til at adoptere.

Folk i kommentarerne roser Birdie for at være sådan en fantastisk mor. @katecruz218 skriver: "Grand danois er de bedste mødre. De er så bevidste om deres størrelse, når det kommer til at være omkring mindre hvalpe," og @totesandnotes kommenterede: "Aww, hun bliver den bedste mor! Og de hvalpe vil blive elsket."

På trods af at hvalpene blev forladt umiddelbart efter fødslen, var de heldige at ende hos Birdie, der kun har givet dem kærlighed.

Birdies ejer får store roser

Som det ses i videoen er Birdies kærlighed til sine hvalpe ikke til at tage fejl af. Men det er ikke kun Birdies indsats, der bliver lagt mærke til. Birdies mor får også en masser roser for at tage de tre nyfødte hvalpe til sig for at gøre Birdie glad.

@fr3akxsh0wx kommenterer: "Det er det sødeste, jeg har set hele dagen. Det er så pænt af dig at give hende en baby i stedet for at lade hende lide uden nogen." En anden bruger, @kated522, skriver: "Du er helt fantastisk at gøre dette for hende. Sådan ser ægte kærlighed ud."