Grenson ville på pub: Morsom hund får tusindvis til at grine

Kæledyr

09/6/23 | 12:21

Foto: YouTube
Foto: YouTube

Skrevet af Magnus Møller

Denne morsomme hunds adfærd har underholdt tusinder over hele verden! Grenson, som hunden hedder, ønskede nemlig brændende at gå på pub.

I videoen, der blev optaget på pubben "The Stand Off" i den engelske by Exeter, ser vi en Airedale Terrier, der åbenlyst har en forkærlighed for barer.

Hunden ved navn Grenson kigger ind i lokalet og ønsker meget tydeligt at komme ind. Men Kate Thorney, dens ejer, er af en anden opfattelse og forsøger at fortsætte sin gåtur.

Det virker ikke til at behage den syv-årige hund. Man kan se, hvordan hundens ejer trækker i den store hund og desperat forsøger at få den til at gå videre.

Men Grenson giver ikke op. I stedet forsøger den gentagne gange at komme ind på pubben.

Ejeren prøver til sidst med overtalelse i form af kærtegn. Hun trækker i snoren og trækker hunden hen ad fortovet. Intet hjælper! Hunden er stædig og smider sig flere gange dramatisk ned på jorden.

Til sidst samler Kate Thorney sin hund op og bærer den væk. Det tvinger den søde hund til at gå væk fra pubben på sine bagben.

Thorney fortalte til det britiske medie Mirror, at hun havde taget Grenson med på samme gåtur mange gange før. Hun formodede, at hunden sandsynligvis var blevet tiltrukket af "mange gode lugte".

Den havde heller aldrig tidligere sat sine poter på "The Stand Off".

Kommentarer efter offentliggørelsen af hundens adfærd har fået brugere til at joke med, at det er Thorneys mand, der tager hunden med på pubben.

Det afviser Thorney dog: "Hvis min mand hemmeligt ville tage Grenson med på pub, ville det være ret sjovt, hvis det var tilfældet, men nej."