Hund så uskyldig ud med halskrave: Så opdagede de dens hemmelighed

Kæledyr

29/10/2023

Screenshot: Facebook @Jennifer Dossin Petito
Screenshot: Facebook @Jennifer Dossin Petito

Skrevet af Emil B.

Fra starten af blev hunden Bear fra USA aldrig betragtet som en mistænkt. På grund af sin store halskrave kunne ejeren Jennifer Petito og hendes familie ikke forestille sig, at han havde noget at gøre med de mærkelige begivenheder i nabolaget. De kom dog på andre tanker.

Siden begyndelsen af oktober var der gentagne gange blevet flyttet på Halloween-dekorationer mellem naboernes huse. Men en nat, da det ringede på Petitos dør, blev de overraskede.

Fordi Bear ikke kun bar en halskrave, men også havde sin hundehytte i en indhegnet have, havde ingen hidtil mistænkt ham for at have noget med Halloween-spøgelset at gøre.

Men en kig på dørkameraet overbeviste Petitos om det modsatte. "Da jeg åbnede døren, stod Bear stolt med en gravsten lavet af flamingo og logrede med halen", sagde Jennifer Petito denne uge i en samtale med The Dodo.

Derefter forstod familien straks, at deres firbenede ven måtte være skyld i de mystiske begivenheder i nabolaget. Men hvordan havde hunden formået at undslippe hegnet med sin store halskrave?: "Det tog lidt tid, inden vi fandt ud af, hvordan han altid slap ud", sagde Petito.

Til sidst opdagede familien, at den frække hund havde gravet et så stort hul under hegnet, at han kunne komme igennem, selv med sin halskrave. Da den kriminelle hund blev afsløret, postede ejeren billeder af Halloween-dekorationerne i en lokal chatgruppe for at returnere dem til deres retmæssige ejere.

"Indtil videre har naboerne alle været fantastiske", sagde Petito og tilføjede: "Alle finder det morsomt. Så forhåbentlig er juledekorationerne alle i sikkerhed," sagde Petito.

Og på deres facebookside skrev de: "Sofias' hund Bear er på mystisk vis sluppet ud fra vores indhegnede baghave og har stjålet nabolagets Halloween-dekorationer og bragt dem tilbage til vores fordør. Hvis du ser denne brune hund stjæle dine dekorationer, bedes du ringe til Sofia Petito, og hun vil returnere dem til dig."

Ikke desto mindre har hendes familie nu fået opsat et nyt hegn.

Kilde: Tag24.