Uimodståelig video: Hund ignorer godbidder, fordi han hellere vil have noget andet

Kæledyr

07/01/2024

Screenshot: TikTok @the3retrievers_
Screenshot: TikTok @the3retrievers_

Skrevet af Magnus Møller

Winston var sidste år sammen med sin ejer Melanie Claymon hos bageren. Og vedkommende, der troede, at det ville være en god ide at forkæle hunden med nogle godbidder, tog grundigt fejl. Mens personalet i Carmel, Indiana, holdt det søde bagværk lige foran næsen på hunden, havde han kun øjne for noget helt andet.

I midten af december gik den søde video viralt på TikTok. Over 179.000 brugere har siden moret sig over det. Årsagen: Bag disken står en tæve, der vender hovedet på Winston.

Ikke kun den toårige hund ignorerede fuldstændigt godbidderne, mens han beundrede sin "drømme-pelsede næse".

Også tævens artsfælle ser ud til at være alt andet end afvisende. Hun forsvarer sig nemlig succesfuldt mod forsøgene fra en ansat på at skubbe hende under disken.

Efter en lille brydekamp sænker begge hunde sig til sidst uforstyrret: "Jeg var ret overrasket over, at han ikke ville have godbidden, som kassøren holdt lige foran næsen på ham, og i stedet bare stirrede på den søde hund bag disken," sagde Claymon nu i en samtale med Newsweek.

Og så afslørede den amerikanske kvinde en detalje, der gør historien endnu mere mærkelig. For Winston har mad hidtil altid været kærligheden i hans liv.

At han netop har ændret sine prioriteter i en bager, taler endnu mere for den beundrede tæve: "Jeg er glad for at se, hvor mange mennesker der kan lide denne video," erklærede den stolte ejer i mellemtiden.

Om de to hundes kærlighed har en fremtid, afslørede hun dog ikke. På alle måder ser det ud til, at Winston fremover vil glæde sig til at besøge bageren uden nogen form for godbidder.

Det hjertevarme øjeblik blev fanget på video og spredte sig som en steppebrand på TikTok, hvor over 179.000 brugere har delt glæden ved Winston's forelskelse i den firbenede skønhed bag disken.

Selvom det ikke afsløres, om kærligheden mellem de to hunde har en fremtid, er det tydeligt, at Winston nu ser frem til besøg i bageren uden at have brug for nogen form for godbidder.

Om denne usædvanlige kærlighedshistorie vil udvikle sig, forbliver et åbent spørgsmål, men det ser ud til, at Winston og hans romantiske eventyr har indtaget hjertet af mange online brugere.

Kilde: Tag24.