Historien tog en vild drejning: Mand blev overfaldet på live TV

Kæledyr

14/02/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Det er efterhånden blevet helt normalt, at to journalister snakker sammen på tv. Hvor en person i et studie snakker sammen med en anden journalist, der er et andet sted. Nogle gange går det ikke helt efter planen.

Det gjorde det i hvert fald ikke i dette tilfælde, hvor den tyrkiske journalist og sportsanalytiker Huseyin Ozkok var i gang med at blive interviewet. Hvad det præcis var, samtalen handlede om, det er i virkeligheden ikke vigtigt.

Da samtalen starter, dukker der en kat op bag ved Ozkok. Det får den forbløffede vært i tv-studiet til at spørge Ozkok, om han har taget sin kat med. Ozkok skal lige til at svare, da den frække kat angriber journalisten. Det får begge journalister til at grine.

Nu er videoen gået viralt. Det er nu ikke første gang, at et kæledyr forstyrrer et videoopkald. Mange kommentarer på videoen vidner om, at flere genkender katte og hundes indblanding i vigtige møder. Særligt under de mange videomøder under corona-epidemien har flere gode historier.

Heldigvis for den tyrkiske journalist tog han det meget pænt og grinede bare af episoden. Han har tilmed delt den på sin Instagram-profil til stor morskab for sine følgere.

Det samme gør de mange tusinde, der har set videoen.

Har du oplevet, at et af dine kæledyr er gået amok mens du har haft et videomøde?