Håndtaske lavet af en rigtig kat til salg: Du gætter aldrig hvad den kostede

Kæledyr

31/05/2023

Foto: TradeMe
Foto: TradeMe

Skrevet af Redaktionen

Det er måske en lidt bizar håndtaske, som blev solgt på siden TradeMe.com. En udstoppet kat lavet om til en taske. Hvad ville du give for den?

På den newzealandske auktionsside TradeMe køber man ikke katten i sækken. Derimod kunne du købe en unik og ret bizar håndtaske af ægte mis.

Du vil helt sikkert vække opsigt på gadeplan og i nattelivet, hvis det var dig, der endte som højestbydende i auktionen om det pelsklædte modetilbehør - det kræver dog en vis pondus i tegnedrengen, da slutprisen endte på omkring 2.500 kroner.

Tasken med det udstoppede katteansigt er blevet til virkelighed i hænderne på den professionelle konservator Clara Hobbs.

Hun forklarer i salgsbeskrivelsen, at håndtasken er et udtryk for hendes 'kunstneriske lidenskab' og lyst til at 'konstruere det surrealistiske'.

Samtidig forklarer hun, at ingen dyr er blevet dræbt i skabelsesprocessen af den morbide tasken.

"Man sender helt sikkert et statement med tasken, men den er ikke noget for mig. Vi er dog overbevidste om, at der nok skal være en køber derude," fortalte Logan Mudge, der er talsmand for TradeMe.

"Det er en temmelig usædvanlig taske," fortsatte talspersonen fra auktionssiden.

Auktionen tiltrak sig en del opmærksomhed og der var også en del, der havde lyst til at byde på den aparte opbevaringsenhed.

Hos dyreorgansatinen Save Animals From Exploltation kalder man tasken for 'respektløs' og et udtryk for 'dårlig smag', lyder det på den newzealandske hjemmeside Stuff.

I kommentarfeltet kan man se, at én person som kalder tasken for 'smuk', mens en anden bruger på humoristisk vis spørger, om vedkommende selv kan blive lavet til en eksklusiv håndtaske i døden.

Ville du købe en taske magen til?