Hund opdager at ejer er gravid: Dens reaktion smelter hjerter

Kæledyr

22/06/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Liz Lovery havde været gravid i flere måneder, da hendes hund, Winnie, endelig forstod, at der var noget ved ejeren, som var helt specielt.

Stolt delte ejeren en video af øjeblikket, hvor hendes Golden Retriever indså, hvad der foregik med hende. Og så gik klippet viralt på TikTok.

Lovery, der bor i USA med sin mand og deres to hunde, lagde en kommentar op sammen med videoen: "Vores søde Winnie har endelig forstået, at hun bliver 'storesøster'."

Hun fortalte, at deres anden firbenede kæledyr, Teddy, stadig var uvidende. "Men jeg ved, at begge hunde vil være de sødeste og mest kærlige over for vores lille pige," fortalte den kommende mor.

Den søde video, som du kan se nedenfor, har fået titusindvis af visninger på Instagram. Den gik viralt på TikTok og fik millioner af visninger, der ikke sparede på deres hjerter og lykønskninger i kommentarfeltet.

I videoen ser man, hvordan hunden Winnie kærligt putter sig op ad sin ejer. Hun lytter blidt til ejerens mave og kigger intenst på hende.

Lovery giver herefter hunden et par kys på hovedet. Lidt senere putter Winnie sig igen tæt ind til sin ejer.

Men skete der virkelig det, som så mange seere og den gravide kvinde selv tror?

Dyrlægen Dr. Rachel Barrack fortalte American Kennel Club (AKC), at hunde er intelligente nok til at bemærke forandringer hos gravide kvinder på et følelsesmæssigt niveau.

Eksperten forklarede, at mange gravide har fortalt, at deres hunde bliver mere kærlige og/eller beskyttende.

"Det skyldes sandsynligvis lugt og hormoner, men også mulige ændringer i humøret," fortalte eksperten.