Forsømt hund søger desperat nyt hjem: Kæmper for at gå

Kæledyr

23/09/2023

Screenshot fra: instagram/tierheim_bergheim
Screenshot fra: instagram/tierheim_bergheim

Skrevet af Louise S.

En ældre terrier kæmper med smerter efter at være blevet efterladt af sine tidligere ejere. Læs hans hjertegribende historie i artiklen.

Plejehunden Ratz søger i øjeblikket med lys og lygte efter et nyt hjem. Terrieren kom for nylig i hænderne på dyrebeskyttere med en alvorlig lidelseshistorie, men drømmer allerede om at flytte igen.

Det er dog ikke de flittige og hjælpsomme medarbejdere, der er skyld i dette, men derimod forholdene på dyreinternatet.

Sådan kom Ratz galt afsted

Men lad os tage det i rækkefølge! Først sørgede veterinærkontoret for en overraskende ændring i livet for den 11-årige terrier.

Årsagen var hans stædige tidligere ejere, som ifølge dyreinternatet onsdag aften "ikke sørgede for dyrlægebehandling, på trods af alvorlige klager."

Og det har desværre sat sine spor ... "Da han blev bragt herhen, kunne vi straks se, at han måtte have alvorlige rygsmerter. Han bevæger sig meget stift, som om han havde slugt en pind, og han kan næsten ikke sænke eller løfte hovedet."

For dyrebeskytterne var det allerede klart, hvilken diagnose den tapre Ratz skulle have.

Resultatet overraskede dog også dyreinternatets personale. For Ratz havde ikke kun én smertefuld gammel diskusprolaps, men adskillige.

For at lindre hans smerter og gøre ham klar til livet igen, får den 11-årige forskellige medicin. "Vi håber meget, at vi hurtigt kan lindre hans smerter med det."

Det ønsker Ratz sikkert også, da han sandsynligvis allerede er meget stresset på grund af sin flytning, de mange ture til dyrlægen og det aktuelle ombygningsarbejde på dyreinternatet.

Hvad skal der ske med Ratz?

Der søges nu efter et roligt og især étplans hjem! "Måske med en have eller muligheden for at nå noget grønt på kort afstand." Lange gåture er nemlig ikke længere mulige for den lille terrier.

De næste uger vil dyreinternatet fortsat informere deres næsten 30.000 fans om skæbnen for denne firbenede ven. "Hvis I gerne vil lære ham at kende, er I velkomne til at kontakte os."