Er dit kæledyr clairvoyant? Derfor virker det som om, dit dyr læser dine tanker

Kæledyr

24/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Har vores kæledyr psykiske evner?

Dit kæledyr dukker pludselig op ved dine fødder, lige som du overvejer, om det er det rigtige tidspunkt at fodre dem eller tage dem med ud på en tur, så læste de dine tanker, eller er der en mere plausibel grund? Ifølge en psykolog kan det godt være tilfældet, at dit kæledyr har styr på, hvad du tænker.

Det skriver Mirror.

Som en del af National Love Your Pet Day talte Buzz Bingo med Dennis Relojo-Howell.

Mere end bare dyr

Han er psykolog og administrerende direktør for Phsyreg, og i deres interview afslørede han tegnene, der viser, at vores kæledyr har psykiske evner.

"Kæledyr har altid været mere end blot dyr for os. De er vores ledsagere, fortrolige og ofte en kilde til undren. Nylige undersøgelser og anekdoter har kastet lys over de ekstraordinære evner kæledyr besidder, hvilket tyder på en dybere, måske endda psykisk, forbindelse mellem dyr og mennesker."

Dennis sagde, at båndet mellem menneske og kæledyr "går ud over det håndgribelige, rører ved det ekstraordinære og det psykiske, og cementerer vores kæledyr yderligere som ikke bare dyr, men som integrerede og mystiske dele af vores liv".

Psykiske kræfter?

Og han har listet de fire vigtigste tegn på, at dit elskede dyr har nogle skræmmende psykiske kræfter.

  • telepati

  • clairvoyance

  • mediumistisk følsomhed

  • psi trailing

Han sagde:

"Det er ikke ualmindeligt, at kæledyrsejere føler, at deres lodne venner forstår dem uden ord. Dette fænomen, kendt som telepati, refererer til kommunikationen mellem menneskers og kæledyrs sind. Det er, som om de kan opfange vores tanker. og følelser, der reagerer på samme måde med et nus eller en trøstende tilstedeværelse, præcis når det er nødvendigt."

Clairvoyance?

Han fremsatte også ideen om, at der også skulle være clairvoyance, hvor:

"Mange kæledyrsejere fortæller historier om deres dyr, der mærker fare, før det bliver tydeligt. Denne clairvoyance hos kæledyr, især deres bevidsthed om forestående trusler, kan være forbløffende. Uanset om det er en naturkatastrofer eller en personlig krise, synes vores dyrekammerater ofte at have en sjette sans omkring disse ting, og advare os med deres adfærd."

Med mediumistisk følsomhed henviser han til en sjette sans for det overnaturlige og tilføjer:

"Der er utallige historier om katte, hunde og endda fugle, der reagerer på tilstedeværelser, der ikke er set af det menneskelige øje, og nogle gange fungerer som en bro til den æteriske verden"

Kræver bånd og loyalitet

Kæledyr, især hunde og fugle, også kan besidde evnen til at opspore deres ejere, uanset hvor langt væk de er.

Han sagde: "Denne bemærkelsesværdige færdighed fremhæver ikke bare en uforklarlig psykisk evne, men også det dybe bånd og loyalitet, de har over for deres menneskelige ledsagere."

Mens kæledyrsejere over hele landet viser deres firbenede (eller bevingede) venner noget ekstra kærlighed og påskønnelse denne Nationale Love Your Pet Day, skal du holde øje med spor på, at dit kæledyr måske har en utrolig sjette sans.