Enlig mor modtager passiv-aggressiv note fra naboerne: Få din hund til at tie stille eller vi ringer til dyreværnet

Kæledyr

26/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Naboerne mener det er dyreplageri at hunden bliver lukket ud i haven om morgenen.

En enlig mor er blevet efterladt sydende, efter at hendes naboer skrev et helsides brev om hendes "foruroligende" Cockapoo.

Det skriver The Sun

Hun modtog et A4-brev, der fortalte hende, at hun skulle gå tur med sin hund kl. 06.00, fordi hans gøen tidligt om morgenen irriterede naboer.

Det passive aggressive brev anklagede kvinden for at ødelægge sygeplejerske og politibetjents sovemønster.

Det lange notat beskrev den firbenede Jaspers gøen som "foruroligende" og beskyldte moren for at efterlade alene ham udenfor i lange perioder.

I brevet stod der blandt andet:

"Vi forstår, at hunde vil gø, men nogle naboer føler, at det er lidt uretfærdigt og lidt hensynsløst, at hunden får lov til at gøre det udenfor fra kl. 06.00." Beboerne tilføjede, at de gøende lyde sendte ekko gennem gaden og angiveligt generer ældre beboere i to nærliggende plejehjem.

Står op 05.15 for at nå det hele

Den enlige mor forkastede anmodningerne som "umulige". Hun lagde et billede af brevet på Facebook med en gengældelseserklæring.

Hun skrev: "Du har foreslået, at da jeg er oppe kl. 06.00, når naboer forsøger at sove, så går jeg med ham på det tidspunkt. Det ville jeg elske, da dette er mit yndlingstidspunkt for min egen gåtur. Som enlig mor er jeg oppe klokken 5.15 og forbereder skolemad, morgenmad, organiserer skoletasker og gør to børn klar til sportstræning og/eller skole. Jeg får tre personer gennem brusere og ud af døren ofte mellem 7.00 og 7.30. Det er simpelthen ikke muligt."

Moren tilføjede, at Jasper går tur "mindst en gang om dagen", og den "velsocialiserede" hund kun gør, fordi han bliver ophidset af folk i nærheden af ​​ejendommen.

Kom forbi så vi kan tale om tingene

Hun tilbød enhver af naboerne - som hævder at have banket på hendes dør tidligere - at komme forbi og diskutere sagen.

Tvisten er i gang i Sydney, Australien. Utilfredse beboere sagde, at de har kontaktet RSPCA over sagen. Dyrerettighedsorganisationen rådede dem til at kontakte lokalrådet. Det ønskede beboerne dog ikke at gøre så besluttede sig for at sende et brev gennem morens dør.

Den enlige mor, som ønsker at forblive anonym, sagde, at brevet har voldt hende en "meget angst".