Hundeejere får et chok: Er det en grøn golden retrieverhvalp?

Kæledyr

05/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

Familien har fået en meget sjælden hundevhvalp.

I Pensacola, Florida, har et par golden retriever-ejere oplevet noget ganske usædvanligt. Deres hund har født en hvalp med en sjælden limegrøn pels, som hurtigt har vundet hjertet hos mange på sociale medier.

Greg og Carole DeBruler, der driver opdræt under navnet Golden Treasures Kennel, blev overraskede, da en af deres hvalpe blev født med en usædvanlig farve.

"Vi forsøgte først at gnide farven af, men indså hurtigt, at den var ægte. Shamrock, som hvalpen kærligt er blevet opkaldt, havde en dyb, mørk grøn farve," fortæller Carole.

Hvordan kan en hvalp være grøn?

Det fremgår af artiklen i Mirror at, fænomenet med grønne hvalpe er sjældent, men det sker, når biliverdin, et galdesalt fra moderens krop, farver hvalpens pels i livmoderen.

"Min mand og jeg har opdrættet hunde i næsten 17 år, og vi har aldrig set noget lignende," siger Carole. Hun tilføjer: "Det er sjældent, at farvningen er så dyb."

Shamrock er en internet sensation

Shamrock blev hurtigt en sensation på internettet, efter parret delte en video af hende på TikTok, hvor den har opnået over 8,1 millioner "synes godt om."

I videoen ses Shamrocks mor amme sine hvalpe, hvor Shamrock skiller sig ud med sin lysegrønne pels. "Hun er en charmetrold!" siger Carole med glæde.

Sociale mediebrugere har hurtigt taget Shamrock til sig med kommentarer som "Lime-pie hvalp?" og "Clifford har fået en rival." En anden bruger bemærkede humoristisk: "Det er en limegrøn vuffer i en helt anden liga."

Livet efter berømmelsen

Shamrocks grønne farve falmer med tiden, og hun tilbringer nu sine dage med at lege i solen sammen med sine søskende. Hendes ejere fortsætter med at dele opdateringer om hende på sociale medier, hvor hun fortsat nyder stor popularitet.

Det er en påmindelse om, at naturen af og til kan finde på de mest overraskende ting, og i Shamrocks tilfælde var det en sjælden og charmerende overraskelse, der har bragt glæde til mange.

Kilde: Mirror