Emma afleverede sin hund på et pensionat: Det der skete, efterlod hende fortvivlet

Kæledyr

18/5/23 | 06:48

Foto: Screendump, Facebook, Emma Gee
Foto: Screendump, Facebook, Emma Gee

Skrevet af Redaktionen

Emma troede selvfølgelig, at hendes hund, Taylor, var i gode hænder, da hun afleverede sin 10 måneder gamle dalmatiner til et hundepensionat. Desværre var det ikke tilfældet. Senere på dagen modtog hun et tragisk opkald.

34-årige Emma Lee fra Lancaster havde afleveret sin elskede dalmatiner til hundepensionatet 'A&T Trained Dogs' Heronswood Canine Retreat'. Senere på dagen ringede telefonen dog. Den kun ti måneder gamle hund var død!

Selvom hændelsen allerede skete den 27. januar 2022, har Emma på grund af den efterfølgende efterforskning først nu haft lyst til at fortælle omverdenen om oplevelsen.

Dalmatineren var ifølge Emma, familiens omdrejningspunkt: "Hun var vores lille pige og vores allerbedste ven. Hun rejste overalt med os, og vores liv kredsede om hende og tiden, vi havde sammen. Vi har ingen børn, så hun var vores baby."

Efterforskningen meget grundig

Emma fortæller i et opslag på Facebook, at hun er meget tilfreds med den efterforskning, som politiet har bedrevet.

Det eneste, Emma vidste, da efterforskningen begyndte, var, at Taylor ifølge pensionatet var blevet dræbt af en ældre hund.

Der var ingen forklaringer på, hvordan det skete og heller ikke nogen video af hændelsen, selvom pensionatet havde adskillige kameraer.

Efter politiets undersøgelse kan Emma Gee og hendes mand konkludere, at pensionatet har overtrådt nogle elementer i forhold til deres hundedagplejelicens. Det har efterfølgende betydet, at pensionatet har fået en skriftlig advarsel.

Selv tror Emma, at Taylor blev bidt ihjel af en af pensionatets egne hunde, og det netop kunne være grunden til, at der pludselig ikke var nogle optagelser af hændelsen.

Efterfølgende har pensionatet beklaget, at der har været nogle tekniske forhold, der ikke har været på plads. Alligevel advarer Emma og hendes mand mod at bruge pensionatet.

"Hundeejere foretager klogere valg end vi gjorde. Lad dig ikke narre af reklamefremstød eller flotte bygninger," slutter Emma Lee sit indlæg af.