Efterlader hund og kat alene hjemme: Ejere lamslåede over, hvad overvågningskameraet viser

Kæledyr

14/01/2023

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Redaktionen

Det er ikke altid let at være adskilt fra sine kæledyr, ligesom det også kan være svært for kæledyrene at undvære deres ejere. Da Nova og Simba for første gang skulle være alene hjemme, gik det ikke som ejerene havde forventet.

"Vi rejste for første gang for at tilbringe ferien med familien," skriver brugeren "Aerial_Engage" på Reddit. Bag brugernavnet gemmer sig en kvinde fra Florida, der også delte nogle optagelser fra et overvågningskamera, der var sat op i kvindes hjem.

Selvom kvinden og hendes samlever havde hyret en dyrepasser, som kom forbi flere gange om dagen for at fodre, lege med dyrene og tage sig af de firbenede venner, var katten Nova og hunden Simba alene i meget lang tid af gangen.

På optagelserne fra kameraet så det ud som om, at katten sagtens kunne klare adskillelsen fra sine ejere, mens hunden Simba virkede trist over, at den ikke havde sine ejere i nærheden.

Flere af optagelserne af Golden Retrieveren viser, at den ses opholde sig ét sted og ser sig ængsteligt omkring.

Nova ser å ud til at mærke sin fælles bekymring eller angst, og derfor virker det som om, at katten af flere gange kommer over til hunden for at kysse eller kæle med Simba, så den tre-årige hund ikke skal føle sig trist og ensom.

Det kom som en stor overraskelse for ejerne af de to lodne venner: "De var tætte, men vores kat er faktisk yngre end vores hund, så vi var overraskede over at se ham opføre sig som en storebror og trøste ham," forklarer kvinden til Newsweek.

I hverdagen har de to dyr ikke så meget med hinanden at gøre. Den kvindelige ejer forklarer, at det er sjældent at katten opfører sig så hjerteligt overfor hunden.

Derfor blev ejerene overraskede, da de så optagelserne fra deres sikkerhedskamera. Når det kommer til stykket, ser Nova og Simba ud til at hænge sammen.