Dyrlæge advarer: Tænk over dette, når du køber legetøj til Fido

Kæledyr

03/04/2023

Foto: Screenshot, @petlabco/TikTok
Foto: Screenshot, @petlabco/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Der er måske en årsag til, at noget legetøj bliver efterladt i græsset af vores firbenede venner.

Enhver hundeejer ønsker at forkæle sin elskede hund med alt det legetøj, man kan passe i din kurv i dyrehandleren. Men der er et par ting, du skal huske på, før du køber nyt legetøj til Fido.

En dyrlæge er nu kommet med en advarsel dyreejere om at undgå en alt for almindelig fejl, når de forkæler deres hund med en velfortjent gave, og det handler om at se tingene med din hunds øjne.

I en video, der blev delt med TikTok, advarede den kyndige kæledyrs-influencer om, at denne særlige fejl, uanset hvor uskyldig den kan virke, kan have en indvirkning på din hunds "generelle velvære."

I TikTok-videoen rådede den hjælpsomme dyrlæge, som går under brugernavnet @petlabco,: "Den største fejl er at købe den forkerte farve hundelegetøj - hunde ser ikke farver på samme måde, som vi gør."

"Røde og grønne farver virker grålige for dem, men de kan se blå og gule toner."

Klippet har siden fået mere end 68 tusinde likes,, og kæledyrselskere er blevet fuldstændig forvirrede over, hvad de har lært, og har aldrig overvejet, hvor anderledes deres pelsede bedste ven ser verden omkring dem.

En person kommenterede: "Har nogen andens hund en yndlingsfarve? Min hunds yndlingsfarve er lilla, og hun vil ikke lege med et legetøj, der ikke er lilla."

En anden undrede sig: "Kan de se brunt? Min hunds yndlingslegetøj er brunt."

Ifølge oplysninger om hundes syn på hjemmesiden Purina, består en hunds verden grundlæggende af nuancer af blå, gul og grå, mens røde, grønne og orange farver mangler i deres spektrum.

"Det er derfor, gult og blåt legetøj gør det største indtryk på din hund, mens røde bolde kan blive helt glemt i græsset."

Hvis du leder efter et legetøj, som din hund ikke bare ender med at glemme, kan det være bedst at lade det klareste og rødeste blive i butikken, selvom det er det mest iøjnefaldende for dig.

Kilde: Mirror.co.uk