Bekymret katte- og hundeejer opsætter kamera for overvågning af nervøs hund: Så gør han en utrolig opdagelse

Kæledyr

17/08/2023

Foto: Pexels @Snapwire
Foto: Pexels @Snapwire

Skrevet af Emil B.

En kæledyrsejer, der var bekymret for sin nervøse hund, besluttede at opsætte hjemmeovervågning, så de kunne holde øje, mens de var ude af huset, og endte med at fange et meget sødt øjeblik mellem den nervøse hund og deres elskede stribede kat.

Hunde og katte er ikke just kendt for at komme særligt godt ud af det sammen. Søde optagelser viser, at et sødt duo faktisk blev de bedste venner. Bekymret for deres hund, der har angst, besluttede en bekymret kæledyrsejer at opsætte et hjemmekamera for at holde øje med hende, uden at vide, at deres kat allerede passede godt på hende i deres fravær.

Søde og overraskende overvågningsoptagelser fra kæledyrsejerens stue viser, hvordan den stribede kat Kelvin hopper op på sofaen for at slutte sig til Joule hunden, putte sig ind til hende og endda virke til at gnide blidt hendes ryg, med den gestus kendt af mange katteelskere som "æltekatten" gestus.

I et interview med Daily Star forklarede den anonyme kæledyrsejer, der går under Instagram-navnet @ginger_cat_and_vizlas, at Joule ofte bliver ked af det, når hun er alene hjemme, og tilføjede, at de "ville se, hvor lang tid det tog, før hun blev rolig".

Hun fortsatte: "Jeg havde oprindeligt alle kameraerne oppe højt, så jeg kunne se hele rummet, og jeg bemærkede, at Joule og Kelvin lå på sofaen sammen. Så jeg flyttede kameraet for at pege direkte på sofaen og indså, at de ikke bare var på sofaen sammen, men de puttede sig. Jeg tror, Kelvin hjælper med Joules angst. Kelvin har altid været venlig over for hundene, men jeg indså aldrig omfanget af det, før jeg fik kameraerne."

Fortsat med at dele det skønne venskab

Kæledyrsejeren fortsatte med at dele klip af Kelvin og Joule via Instagram, hvor mange brugere er faldet pladask for parrets rørende, men usandsynlige venskab. Den første video blev uploadet tilbage i 2020, og de plysede venners Instagram-konto har siden tiltrukket mere end 91.000 følgere og tæller stadig.

Mange vil efterlade kommentarer med absolut beundring for det "kostbare" par, hvor en person skriver: "Måden, Kelvin prøver at berolige ham ved at gnide sit ansigt mod Joules ansigt. Det her er så sødt." En anden kommenterede: "Det her er ren kærlighed og hengivenhed. Det er derfor, jeg elsker dyr mere end mennesker. Deres kærlighed er ren." En tredje person sagde: "Jeg er bare vild med disse to, de lyser virkelig op hver dag. Mange tak fordi I deler det."

Foto: Instagram @ginger_cat_and_vizslas