15-årig hund reddet sidste øjeblik før aflivning: Nyder nu sin første hundelatte

Kæledyr

26/9/23 | 07:10

Foto: TikTok @allthefosterpups
Foto: TikTok @allthefosterpups

Skrevet af Emil B.

15 år er gammel for en hund. Og for denne hund var den også på nippet til at blive aflivet. Heldigvis blev den reddet og er nu på vej på sit næste hundeeventyr.

En familie ønskede at slippe af med deres hund. Men da de besluttede sig for at få den aflivet, kom en anden person til undsætning.

Da hendes ejer blev syg, blev det også en hård tid for hundedamen Naomi: Familiedyret fra San Francisco var desværre på vej til at blive aflivet.

Hunden er en 15-årig Chihuahua-blanding, der blev taget med til at blive aflivet på en dyreklinik i Bay Area," sagde Naomis plejemor Lisa tidligere på ugen i en samtale med Newsweek.

Hendes ældre ejer blev for syg til at fortsætte med at tage sig af sin pelsede ven: "Ejerens familie troede, hun var blind og 'for gammel'. Så de bad om, at hun skulle aflives," forklarede Lisa.

Men familien havde ikke taget højde for dyrlægepraksis, hvor hundens liv skulle tages. I stedet kontaktede dyrlægerne "Muttville Senior Dog Rescue".

Ifølge Lisa var de var overbeviste om, at Naomi stadig havde "masser af liv tilbage at leve."

Derfor blev hun kort tid efter hyret til midlertidigt at tage sig af hundedamen. Ejerens tre egne hunde gav hun alt sin kærlighed: "Hendes tidligere ejer tog hende aldrig med nogen steder hen," forklarede Lisa. Hos hende fik hun i stedet en bedre behandling.

For at finde en ny familie til Naomi delte Lisa flere videoer med hunden på sin TikTok-konto. I disse videoer kan man se, hvordan firbenet nærmest blomstrer op. Efter nogle få dage kunne Lisa takket være denne "reklame" allerede succesfuldt afslutte sit projekt.

"Hun bliver adopteret af et dejligt ungt par, der bor i Bay Area," afslørede Lisa. "De har allerede en anden ældre hund, der ligner Naomi."

Sikken en uventet lykkelig slutning for hunden!