Vandt knap 3 mio. kroner: Derfor tog han det helt roligt

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Jeg tror ikke, jeg ville kunne tage det så køligt ...

En mand fra Sønderjylland var på vej på restaurant med konen, da han lige skulle tjekke noget på sin telefon. En gevinst på 2,9 millioner kroner var, hvad der mødte ham på skærmen.

Og selvom middagen da blev lidt ekstra mindeværdig, lod han sig ikke mærke af det:

”Jamen, så tænker man lige: Hvad gør jeg nu? Men vi tog det stille og roligt. Vi er jo jyder. Det var da lidt specielt at sidde der og lade som ingenting, men… ja, det går nok først op for en, når pengene står på kontoen. Jeg tror, de går ind i morgen eller i overmorgen,” siger han.

Dem, der har vundet mindst

Han og konen har aldrig siddet og snakket om, hvad de ville bruge pengene på, hvis de vandt den store gevinst – og det er der faktisk en rigtig god forklaring på.

”Nej, det har vi aldrig snakket om, for vi syntes ikke, at vi kunne være så heldige, for vi har flere i vennekredsen, der har vundet i Lotto,” siger han og antyder, at der da må være grænser for, hvor heldig man har lov at være, og desuden: Med den vennekreds er små tre millioner ikke lige noget, man praler med:

”Vi er faktisk dem, der har vundet mindst,” siger han.

Hellere godt helbred end penge

Og selvom parret synes, at der er én ting, der er vigtigere, end at have penge på kontoen, kommer gevinsten da også til at forsøde tilværelsen en smule.

”Vi har nået en alder, hvor vi har fundet ud af, at det er bedre at have et godt helbred, end at have penge. Men kan man have begge dele, så er det helt perfekt,” fortæller han og fortsætter:

”Nu bliver det jo lidt specielt i weekenden, når der står flere penge på bogen, end der plejer. Så vi tager nok lige en hyggetur, der er lidt udover det sædvanlige. Og senere på året skal vi nok på en større ferietur, hvor vi har tilkøbt nogle ting. Så det er blandt andet det, pengene skal gå til,”