Vandt i Lotto og opgraderede cyklen: "Den er nok dyrere end gennemsnittet"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad ville du bruge sådan en gevinst til?

Cykelsport behøver ikke være en vanvittig dyr hobby, men hvis man har penge nok at bruge af, så kan man sagtens bruge rigtigt mange af dem på en dyr racercykel.

”Aaarh, nu siger du ’dyr’. Det kommer altså an på, hvem du spørger. Hvis du tager et gennemsnit af cykler, så er det da en cykel i den dyrere ende, men jeg kunne sagtens have købt en, der var dobbelt så dyr, men det var jeg altså ikke blevet dobbelt så glad for,” fortæller den ældre mand fra Midtjylland, der for nyligt vandt 1.000.000 kroner i Lotto via MILLIONÆRCHANCEN.

Manden understreger, at hans cykelbehov mere handler om motion og hygge med vennerne end store sportslige mål.

”Jeg kører mest for at holde flæskedellerne væk, så jeg skal jo ikke køre Tour de France på den. Men jeg kan alligevel godt mærke, når jeg kører på den, at der ER noget, der ruller bedre end andet, og den her, den ruller lige en tak bedre, men det er jo ikke sådan, at jeg kører op og ned ad gaden med et prisskilt på cyklen, så de andre kan se det. Det er mere for min egen skyld,” siger han.

”Min alder taget i betragtning, så skal jeg bruge min krop i mange år endnu, så jeg skal også være lidt god ved den,” siger han.

Udover besøget hos cykelhandleren, så har manden også snakket med rådgiveren nede i banken, så pengene kan være med til at forsøde tilværelsen fremover.

”Det skal helst også være sådan, at vi kan bruge pengene til lige at lægge lidt på toppen af dagligdagen,” som han siger det.

Om MILLIONÆRCHANCEN

MILLIONÆRCHANCEN hed fra 2015 til og med august 2023 Millionærgarantien, men den gør stadig, hvad den plejer: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner.

De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Sidste lørdag i måneden trækkes der derudover lod om 5 gange 1.000.000 kroner.